reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@malina_11 to ty i tak masz dluga ta szyjkę,a ile miałaś wcześniej ? Że stwierdził że się skraca ? I jakie zalecenia ?

Byłam na usg połówkowym, nie u swojego lekarza i to on stwierdził że mam brać nospe żeby to tam się dalej nie potoczyło. Jak byłam 14 u swojego to powiedział że szyjka twarda i zamknięta i tyle, a tu po usg tak mi powiedział. Mam nadzieje, że nic się dziać nie będzie.. wizyta dopiero za 3 tyg :(

powiedział, że jest w granicy normy, pytał czy biorę magnez, i zalecił brać nospe.powiedzcie mi Ile razy dziennie mam brać? i jak wyglądają "normy" z tą szyjką?
Ja biorę 2 razy dziennie magnez ,ale ja szyjkę mam 2,4 i pessar ( nie wiem jaka teraz mam po 3 tyg od ostatniego mierzenia ) u mnie lekarz mówi że jak ma 2,,5 to wtedy robi się nieciekawie,ja startowałam z szyjka 3 cm

Ja biorę 2 razy dziennie magnez ,ale ja szyjkę mam 2,4 i pessar ( nie wiem jaka teraz mam po 3 tyg od ostatniego mierzenia ) u mnie lekarz mówi że jak ma 2,,5 to wtedy robi się nieciekawie,ja startowałam z szyjka 3 cm

Ja się tak zestresowałam, że nie wiedziałam czy o coś pytać czy nie :frown:

reklama
Mi lekarz kazał nie brać magB6 tylko aspargn bo jest z potasem. I od tej pory nie mam boli ami skurczy brzucha. Biorę 3x1

No ja właśnie nie zauważyłam, żeby ten magne b6 mi pomagał, brzuch mnie ciągnie i twardnieje na wieczór.. jeszcze od wczoraj ciągnie mnie w pachwinie? jak wyszłam z samochodu to zgięta w pół do domu szłam..

Do góry