reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
@Kruszynka123 nie wolno tak myśleć. Mnie tak ciaglo z jakieś 2 tyg temu że w pół się zginalam, nic nie pomagało, samo przeszło 
To rozumiem że ja, @Marzycielka86 i @Kruszynka123 jesteśmy na październik
A reszta?
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
A reszta?
Kruszynka poloz się i odpocznij!
Leeleth co to za apka![]()
Ja używam Ovia fertility, ovu friend, Femometer, i na prowadzę wykres enpr.pl [emoji23][emoji23][emoji23]
Tam gdzie zdjęcia testów można robić to femometer
A testy wychodzą jak wychodzą, i każda apka inaczej wylicza ovu.
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
baby_girl
@Kruszynka123 nie wolno tak myśleć. Mnie tak ciaglo z jakieś 2 tyg temu że w pół się zginalam, nic nie pomagało, samo przeszło
A reszta?
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna![]()
A reszta dzielnie walczy
Kruszynka123
To takie skurczowe jakby i wlasnie tak ciagnie i promieniuje na plecy ale dziwny bol bo z lewej strony az mnie mdli od tego przez poprzednia stratę będę teraz się stresowac za kszdym razem dopuki nie ujze serduszka@Kruszynka123 nie wolno tak myśleć. Mnie tak ciaglo z jakieś 2 tyg temu że w pół się zginalam, nic nie pomagało, samo przeszło
Nie liczylam jeszcze terminu porodu ostatnio za szybko wszystko zrobilam
Sorry dziewczyny za moje marudzenie.
szczypiorkowa12345
A gdzie masz marudzić jak nie tutajTo takie skurczowe jakby i wlasnie tak ciagnie i promieniuje na plecy ale dziwny bol bo z lewej strony az mnie mdli od tego przez poprzednia stratę będę teraz się stresowac za kszdym razem dopuki nie ujze serduszka
Nie liczylam jeszcze terminu porodu ostatnio za szybko wszystko zrobilam
Sorry dziewczyny za moje marudzenie.
Nie wyobrazam sobie straty jaka poniosłas... Ale wiem też że im bardziej się stresujesz tym gorzej dla Ciebie i dla dziecka - bo ono już tam jest!!! Więc matma musisz 'trochę zluzowowac' bo myślę że im więcej będziesz się wsłuchiwac w organizm tym więcej 'nieprawidłowości' możesz znaleźć. Choć wiem że łatwo się mówi...
U nas dziś 6tydzien
reklama
Dziewczyny jakas masakra z tym
Rephresh, nigdzie go nie ma. Ciekawe co moze byc przyczyną? Zastanawiam sie czy nie kupic lactovaginal, ale pisalyscie, ze rephresh najlepszy....
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Rephresh sanol żel dopochwowy z aplikatorem 9 szt. | apteka apo-discounter.pl
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Podziel się: