reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Wit e jak najbardziej. Ja brałam Wit e plus selen i jeszcze cynk dodatkowo do tego zestawu co ty wpisałas i Wit pragna plus. Sporo tego było ale udało się za pierwszym razem mimo endometriozy
Dzwonił am do recepcji kliniki i nie trzeba mieć ważnego badania AMH ze jest to decyzja lekarza. Więc umoeilam się na wizytę 30marca...Tak mniej więcej pbliczylam ze powinnam być zaraz po @ albo w trakcie i liczę na anty i rozpisanie stymulacji...Ale jeszcze zobaczymy jak to będzie.
@PaulinkaP cóż mogę Ci powiedzieć... mnie dół dopada przeciętnie raz w tygodniu...Ale wtedy spojrze na syna i wiem ze warto walczyć...dlatego podnoszę się i staje do walki. Jesteś młoda a jak wszystkie wiemy wiek działa na Twoją korzyść..więc prędzej czy później zostaniesz mama , ale to czekanie niestety jest dobijajace.
Rozpisze wam witaminy jakie zamierzam brać i powiedzcie mi czy to wystarczy
Wit D3+K2
Omega 3
folic
Inofolic
Koenzym Q10+Wit E (i tu właśnie pytanie czy ta witamina E może być ?)
Wapń magnez +cynk
a mój m
Profertil 2×1
Selen
plasterki dwa lub raz dziennie
proszę o radę czy coś zmienić... Tym razem chce się przygotować z pełną świadomością i wiedzą...bo To nasza ostatnia szansa.

reklama
Halo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu :) kartę ciąży mam założona :) bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. :tak: @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 :) @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1:)

Bobas machał rączkami... to musiało być niesamowite :laugh2: bardzo gratuluję :laugh2:

Dziewczyny, ja czytałam że Wit E na własną rękę nie powinno się brać, że może ona prowadzić nawet do nowotworów :shocked2: ja biorę to co mi moja endo-gin zleciła, czyli Wit D, prewenit intensiv i prenatal uno.

Sorki...mam stresa przed jutrzejszą wizytą i mnie nosi:zawstydzona/y: Proszę o wybaczenie za mojego nerwa i naganne słownictwo:oops::p
Spoko Kochana [emoji4] ja juz moze mniej nerwowa bo schodza ze mnie hormony przed tym poronieniem. Ale nie chcialabys widziec min policjantow, ktorych opierdzielilam na parkingu pod moim blokiem 13dpt [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie ,przygotowujemy sie do kolejnego criotransferu z zarodkiem 4bc.przed transferem mam miec badanie kurczliwosci macicy.miala ktoras to badanie i ten wlew dozylny przed?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Halo, cześć i czołem! Jestem po wizycie i bobas ma niecałe 3cm u mnie dokładnie 8t5doba. Z dzidzia w porządku, leukocytami mam sie nie martwić. Dostałam na nie lactovaginal znowu :) kartę ciąży mam założona :) bobas machał rączkami.... jaki to był widok.. :tak: @zylwia proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15.03 :) @shaggy tak ja prolutex w 6tc odatawilam i teraz mam zmniejszona luteinę do 2x1:)
Super ze z dzidzia wszystko dobrze [emoji7] rosnijcie zdrowo [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje dzieło:) pierwszy miś na szydełku. Muszę tylko oczka kupic i doszyc

Załączniki

• 201802222017461000.jpg
    201802222017461000.jpg
    381,3 KB · Wyświetleń: 153
reklama
Jestem po wizycie ,przygotowujemy sie do kolejnego criotransferu z zarodkiem 4bc.przed transferem mam miec badanie kurczliwosci macicy.miala ktoras to badanie i ten wlew dozylny przed?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja badania nie mialam ale z uwagi na kilka wczesniejszych niepowodzen wzielam atosiban przy 6 i 7 transferze

Do góry