Od kilku dni zatyka mi uszy... Macie też tak? Cholera jakbym windą jeździła w górę i w dół... Napiję się albo ziewnę to ns chwilę przechodzi, i znowu..... :|

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wietrze już całe mieszkanie specjalnie żeby powietrza świeżego wpuścić i mam nadzieję że to pomoże jakośOby Ci przeszło jak najszybciej kochana i mnie coś głowa dziś bolała :/
Aha, nie zajazylam, ze o lidla Ci chodzi[emoji6]Będę próbować ale nie te lidlowe bo takiego rozmiaru nawet nie ma. Z lidla wezmę jeśli będzie 80d.
Ja mam tak często od rana na chwilę mi prawe ucho zalegnie, w kazdej ciazy tak miałamOd kilku dni zatyka mi uszy... Macie też tak? Cholera jakbym windą jeździła w górę i w dół... Napiję się albo ziewnę to ns chwilę przechodzi, i znowu..... :|
![]()
Moja mloda ma szczescie, bo M czesto robi zakupy w biedrze do pracy, wiec jak cos daja to szybko uzbiera[emoji3] Swierzakow tez ma kilka[emoji3]My też robimy raz kiedy zakupy w biedronce raz na miesiąc albo czasem tego nie, ale naklejki to było zbieranie grupowe, moja mama dużo bardzo z pracy przyniosła bo koleżanki często robią zakupy w biedronce a że nie zbierały to oddawałyczasem teściowa, siostra, i takim sposobem synek ma gromadke dzieci
gdybyśmy sami zbierali to pewnie miał by jednego
![]()
Omg[emoji33] Ja zbyt nerwowa jestem do takich rzeczy[emoji6]Oj, bo ciężko Was dogonić. Jak już doczytam co pisałyście to bez sensu odpisywać, bo już nieaktualne [emoji6] a i chłopcy nie bardzo dają być na bieżąco, a nie chce przy synku korzystać z tel. A do tego trzeba posprzątać, ugotować itp i dnia na forum brakuje
To tak jak mnie...
To fakt z dwójką jest problem. Ubiorę jednego i zanim skończę ubierać drugiego to pierwszy już bez butów albo kurtki i trzeba od nowa zaczynać...A z trójką to dopiero wesoło będzie....
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
To ja tez mloda bralam rano do lozka. Ona przegladala ksiaxeczki a ja jeszcze podsypialam. Ale nigdy wlasnie na noc.Ja raz zasnelam z 1 msc Nicole
Moglaby byc tragedia bo zasnelam tak ze jak sie pbudxilam nicole byla zakryta mym ramieniem;((( do rana nie spalam
Od tego czasu tylko jak nie spie polezymy razem ale nigdy na noc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W normalnym sklepie z bielizna[emoji5]Booze. A gdzie ja znajdę na siebie.. :/
Slicznie[emoji3]