reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Od kilku dni zatyka mi uszy... Macie też tak? Cholera jakbym windą jeździła w górę i w dół... Napiję się albo ziewnę to ns chwilę przechodzi, i znowu..... :|

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
My też robimy raz kiedy zakupy w biedronce raz na miesiąc albo czasem tego nie, ale naklejki to było zbieranie grupowe, moja mama dużo bardzo z pracy przyniosła bo koleżanki często robią zakupy w biedronce a że nie zbierały to oddawały :-Dczasem teściowa, siostra, i takim sposobem synek ma gromadke dzieci:-D gdybyśmy sami zbierali to pewnie miał by jednego :-D
Moja mloda ma szczescie, bo M czesto robi zakupy w biedrze do pracy, wiec jak cos daja to szybko uzbiera[emoji3] Swierzakow tez ma kilka[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj, bo ciężko Was dogonić. Jak już doczytam co pisałyście to bez sensu odpisywać, bo już nieaktualne [emoji6] a i chłopcy nie bardzo dają być na bieżąco, a nie chce przy synku korzystać z tel. A do tego trzeba posprzątać, ugotować itp i dnia na forum brakuje

To tak jak mnie...

To fakt z dwójką jest problem. Ubiorę jednego i zanim skończę ubierać drugiego to pierwszy już bez butów albo kurtki i trzeba od nowa zaczynać...A z trójką to dopiero wesoło będzie....

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Omg[emoji33] Ja zbyt nerwowa jestem do takich rzeczy[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja raz zasnelam z 1 msc Nicole
Moglaby byc tragedia bo zasnelam tak ze jak sie pbudxilam nicole byla zakryta mym ramieniem;((( do rana nie spalam
Od tego czasu tylko jak nie spie polezymy razem ale nigdy na noc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja tez mloda bralam rano do lozka. Ona przegladala ksiaxeczki a ja jeszcze podsypialam. Ale nigdy wlasnie na noc.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry