G
gosc12
Gość
Przyjechała moja 5letnia chrzesnica i zaczeła wypytywać, czemu dzidziuś jeszcze nie kopie, co on tam robi, ona chce zobaczyć jak siusia, kiedy będzie mogła się z nim bawić
kochana. Zaczynają się pytania 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi okropnie szybko [emoji16] dopiero był 12tc a już 20Ale wolno mi czas leci dopiero 17.4 tydz tyle czasu jeszcze do lipca ..:-/
Zobacz załącznik 840196
Szybciutko poleciJa 19+2 niedługo skończony 20 tydzień [emoji5]️
TakWow ładna! A kupowałaś może te dwupaki do karmienia? Bo nie pamiętam już.
Te kobiety sprzedają testy nie żeby ktoś miał nie swoją pamiątkę. Takie gotowe testy kupują głupie dziewczyny chcące na siłe zatrzymać faceta przy sobie wmawiając mu ciażę... Nie wiem co trzeba mieć w głowie. A potem co? POronilam? Żartowałam? Brak słów.Kiedyś widziałam ogłoszenie, że dziewczyna sprzedawała testy... Choć nie widzę sensu kupowania takowego....
![]()
Ściągnęłam sobie aplikacje na tel nasza ciąża, tak mi się spodobała ta stopa w tle
Zobacz załącznik 840207
I słusznie [emoji106]No ja mam identyczne wymiary i chce kupic 70f.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Słodkie rzeczy tutaj mają dla maluszków
Link do: LuLajka
Ja ostatnio się czuje taka ociężała, brzuch twardy i ciezki. Niech się rozpychaja i rosną zdrowoJa właśnie też co któryś dzień mam bóle, kilka dni spokoju i kilka dni nerwówki. Pewnie brakuje im miejsca i się rozpychają [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
DokładnieA mi okropnie szybko [emoji16] dopiero był 12tc a już 20nawet 6 tc wydaje mi się jak by był miesiąc temu [emoji16] dopiero co czekałyśmy na bicie serca
a tu już czas polowkowych [emoji16] piękny, malutki brzuszek
![]()
Właśnie nie mam kataru itd...A masz nos przytkany? Moze tak byc przy katarze.
Ja tak mam z jednym uchem, ale to od moich chorych zatok.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Nospę i magnez cały czas bez zmian a luteinę mi teraz zmniejszyła do jednej dziennie. Za miesiąc niby mamy całkiem odstawić.Bierzesz cały czas nospe? Bo mi narazie odstawiła i teraz luteine juz mam 2 razy dziennie nie duphaston
Ja właśnie też co któryś dzień mam bóle, kilka dni spokoju i kilka dni nerwówki. Pewnie brakuje im miejsca i się rozpychają [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)