G
gosc12
Gość
Mi jak się mocno poruszy a mi się chce to biegiem do WC muszę bo bym się posikala![]()
Łobuziak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi jak się mocno poruszy a mi się chce to biegiem do WC muszę bo bym się posikala![]()
To tak jak ja [emoji20]U mnie ta podstawowa różnica, że głód mogę zaspokoić, a libido nijak nie![]()
![]()
Ja mam zatkane zupełnie, ale to od zapalenia zatok [emoji14]Od kilku dni zatyka mi uszy... Macie też tak? Cholera jakbym windą jeździła w górę i w dół... Napiję się albo ziewnę to ns chwilę przechodzi, i znowu..... :|
![]()
Niestety... Skoro po usg dopochwowym krwawiłam tak, że wylądowałam w szpitalu....Wy macie zakaz przez tą nadżerkę tak ?![]()
No widzisz! A mowilysmy z Aga, ze tak bedzie. Miska powinna sie konczyc w polowie pachy[emoji5] A mowila Ci jak zakladac? Ze trzeba te wszystkie buly z plecow i bojow zagarnac do misek, bo to tez biust tylko rozlany przez zamale miski?Nie aż tak, bo możemy tylko raz w tygodniuTeraz we wtorek wizyta może gin pozwoli czesciej, zobaczymy
Jestem mega zadowolona że odwiedziłam brafitterkę. Czuję żupełnie inny komfort noszenia biustonosza. Moje piersi mają duże lepsze wsparcie teraz. I wgl jestem w szoku jak mogłam nosić tak małą miseczkę! Jak porównałam z tymi co kupiłam to fiszbinę miałam jeszcze na piersi :O i się dziwiłam czemu biustonosz musi kłuć w biust...
Może pogoda, faktycznie....Ja mam zatkane zupełnie, ale to od zapalenia zatok [emoji14]
Może przez tę dziwną pogodę Ci zatyka?
A...to musze podpytac swojego gina. Ostatnio gadalismy o tym, ze szkoda, ze ten fenoterol wycofali. Mowil, ze tetaz cos innego sie stosuje ( nie pamietam nazwy), ale to na innej zasadzie dziala.Mi gin mowila, że przeciwskurczowe i ze dziala bardziej na skurcze niz duphaston dlatego przejdziemy na luteine
Ja w poprzedniej ciąży przy skurczach tez właśnie luteine mialam. To chyba taki standardowy zestaw luteina, magnez i nospaA...to musze podpytac swojego gina. Ostatnio gadalismy o tym, ze szkoda, ze ten fenoterol wycofali. Mowil, ze tetaz cos innego sie stosuje ( nie pamietam nazwy), ale to na innej zasadzie dziala.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ty masz zakaz? Ja miałam w poprzedniej ciąży i było bardzo trudno... Współczuję.U mnie ta podstawowa różnica, że głód mogę zaspokoić, a libido nijak nie![]()
![]()