Margana
Fanka BB :)
Ty to szybka jestes[emoji3]Uszyłam większość torby dla mamy, zostały kieszonki wpuszczane z tyłu, doszycie tyłu i lamówka, więc jutro skończę![]()
a teraz sobie leżę w wannie [emoji16]
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ty to szybka jestes[emoji3]Uszyłam większość torby dla mamy, zostały kieszonki wpuszczane z tyłu, doszycie tyłu i lamówka, więc jutro skończę![]()
a teraz sobie leżę w wannie [emoji16]
![]()
Dużo rodzai jest, będę musiała sprawdzać po kolei gdyby jedne uczulilyU mnie tylko pampers sleep and Play przeciekały były do kitu active baby mi się super sprawdzały a po sądach mieli fatalny tyłek jak jedno tak i drugie ale to wszystko zależy od dziecka trzeba dopasować pod siebie bo kazde jest inne
Przez pierwsze miesiące jak plamiłam tylko chłodny prysznic, teraz co kilka dni idę poleżeć do wanny, tylko woda niestety nie za ciepłaNo wlasnue w pierwszej ciąży nawet o tym nie wiedziałam,nie wiem czy lekarz zapomniał mi powiedzieć i dopiero ta koleżanka mnie uswiadomika,teraz też tylko prysznic
A te skurcze które miałaś od 24 tyg to bolesbe ?bo już sama teraz nie wiem ,nieraz mnie złapie takie napinanie brzucha ale to chwilkę i nieraz boli mnie brzuch jak na okres ,szkoda że ten fenetrol wycofali bo w pierwszej ciąży dowiedziałam się dopiero o nim przed porodem że chamuje skurcze a teraz gdyby mi miał pomóc to bym bralaA to pewnie te skurcze cwiczace macice. Ja mialam wlasnie przedwczesne ksurcze, przez ktore moglam urodzic w 24tc, gdyby nie pessar i fenoterol. Na takie magnez i no-spa by nie pomogly, bo to nie to samo.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A ja mam wanne i nie kozystam. Nie lubie sie moczyc[emoji6]A ja nie mam wanny tu u mamyteż mi się marzy kąpiel w bąbelkach
![]()
[emoji14]Ty to szybka jestes[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja lubię ale uwielbiam ciepła wodę w tej chwili nie idzie wiec nawet wole prysznicA ja mam wanne i nie kozystam. Nie lubie sie moczyc[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja teraz tylko jednorazówka,bo przy depilatorze bardzo się napinam i się bojeA z innej beczki - depilujecie się? Łydki depiluję normalnie (no dobrze, rzadziej niż zwykle, ale normalnie w sensie depilatorem)
Ale mam problem z pachami...
Przed ciążą depilator, ale że skóra wrażliwsza w ciąży, to nie mam odwagi, bo będzie za bardzo boleć... Na kremy do depilacji jestem uczulona, dzisiaj spróbowałam maszynką elektryczną, i leżę właśnie z rękami w bok, bo tak mnie podrazniła... Boję się, że zwykła jednorazówka będzie jeszcze bardziej "brutalna"
A wy co robicie? Depilator, maszynka?
![]()