SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
I jeszcze nie wyprobowywalam więc nie będę w ciemno polecać haha [emoji16][emoji16]A jaki laktator polecacie ?![]()
Bo z tego co zauważyłam, to nawet manualne są drogie ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jeszcze nie wyprobowywalam więc nie będę w ciemno polecać haha [emoji16][emoji16]A jaki laktator polecacie ?![]()
Bo z tego co zauważyłam, to nawet manualne są drogie ;/
Mi duszno jest ale nic mnie nie boliPytałam ostatnio o dussnosci, podobno to normalne i kilka z Was też tak ma.
Ale od kilku dni mam skoki temperatury, czuje jak bym miała wybuchnąć z gorącą w niektórych momentach. Bardzo ciężko mi wtedy oddychać, a ból w klatce piersiowej Jest nie do zniesienia.![]()
Ja mam od siostry laktator manualny i podgrzewacz do butelek (podobno to do tego by mleko miało odpowiednią temperature)Link do: AVENT, zestaw startowy Natural, Wszystko w jednym, ze sterylizatorem, od urodzenia, SCD293/00 - Akcesoria dziecięce ja się szykuje na ten zestaw [emoji5]️
O kurczę, co za paskudztwoCześć wszystkim. Nie mam czasu na forum. Córka dostała od tego rumienia zapalenia stawów i mam kongo w domu. Ja czekam na wyniki , ale beda dopiero około 7 marca. Mam nadzieję że u Was wsio ok. Miłej niedzieli , odezwę się jak się u nas uspokoi![]()
Pytałam ostatnio o dussnosci, podobno to normalne i kilka z Was też tak ma.
Ale od kilku dni mam skoki temperatury, czuje jak bym miała wybuchnąć z gorącą w niektórych momentach. Bardzo ciężko mi wtedy oddychać, a ból w klatce piersiowej Jest nie do zniesienia.![]()
Duzo zdrowia dla córeczki i trzymam kciuki zeby Ciebie nie złapałoCześć wszystkim. Nie mam czasu na forum. Córka dostała od tego rumienia zapalenia stawów i mam kongo w domu. Ja czekam na wyniki , ale beda dopiero około 7 marca. Mam nadzieję że u Was wsio ok. Miłej niedzieli , odezwę się jak się u nas uspokoi![]()
Cześć wszystkim. Nie mam czasu na forum. Córka dostała od tego rumienia zapalenia stawów i mam kongo w domu. Ja czekam na wyniki , ale beda dopiero około 7 marca. Mam nadzieję że u Was wsio ok. Miłej niedzieli , odezwę się jak się u nas uspokoi![]()
Zaraz muszę pomierzyć, narazie się grzeje bo teraz znowu mi zimno strasznie, do tego dostałam takich zaparc, że myślałam że się wykoncze.. myślałam że mi powyrywa jajniki,macicę. Co za dzień :/A jak z ciśnieniem? Może jakieś lekkie przeziębienie? Wysoka masz temp?