reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pewnie :)
Link do: Dzianina futerkowa polar w róże JASNY SZARY 0,5 mb
Widziałam, ze mają jeszcze inne kolory m.i. grafit ale chyba grafit to już byłby za ciemny.
Myślałam jeszcze o uszyciu czegoś takiego, ale nie wiem czy to nie będzie już za dużo dobrego [emoji14]
Zobacz załącznik 840589
Do tej sukienki moim zdaniem szal najlepszy, taki delikatny itd :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witam dziewczyny [emoji8] dziś znowu zimno strasznie ☹️ miałam nie mieć prądu od 8.30 ale chyba się zlitowali i nie wyłącza prądu [emoji16]
Wczoraj tak się martwiłam że maleństwo nie kopie tak mocno i nie da się dotknąć podczas kopania. Za to o 21 mamusi wszystko zrekompensowała [emoji7] dawała tak mocne kopniaki jakich nie miałam wcześniej i w dodatku dała poczuć przy przyłożeniu ręki [emoji7] uczucie bezcenne [emoji16] aż się wzruszyłam moja córeczka kochana (mam nadzieję że nią do końca zostanie[emoji23]) [emoji173]️[emoji173]️
Miłego dnia mamusie [emoji8][emoji8]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

Do tej sukienki moim zdaniem szal najlepszy, taki delikatny itd :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zobaczymy co będzie z tym terminem i będę myśleć czy kupić tą sukienkę i tą tkaninę :) Nie bardzo bym chciała kupować jakąś stricte ślubną sukienkę bo gdzie ja w niej wyjdę do tego w wersji ciążowej a tą przynajmniej wykorzystam, no i ten szal też się przyda :)

A myślicie, że wypada iść na ślub i na komunię w tej samej sukience?

Zobaczymy co będzie z tym terminem i będę myśleć czy kupić tą sukienkę i tą tkaninę :) Nie bardzo bym chciała kupować jakąś stricte ślubną sukienkę bo gdzie ja w niej wyjdę do tego w wersji ciążowej a tą przynajmniej wykorzystam, no i ten szal też się przyda :)

Tzn ja bym nie poszła, zwłaszcza jeśli Ci sami goście będą. :-)
Swoją z cywilnego dałam bratowej a ona później była w niej raz na weselu i tyle.

Jeśli są w niedługim odstępie czasu i z tymi samymi ludźmi, to ja bym nie poszła, ale ja ogólnie nie poszłabym na dwie imprezy pod rząd z tymi samymi ludźmi w tej samej sukience (chyba, że kiedyś mała czarna z różnymi dodatkami..... ale to był taki czas, że wszędzie chodziłam w jednej sukience... )

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ta też ładna i na różne okazję [emoji16]
1519722782-3987d64312001154-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
przepiękna!!!

dziewczyny co ja przezyalam dzis w nocy !!!!
snilo mi sie ze duch/ trup chciał mnie zabic i dusił mnie ale naprrawdę to było tak realistyczne ja to czułam jak mnie dusi jak mi cos do buzi wsadza zaczełam płakać i wolac mamę mój Łukasz mnie obudził tak plakałam i zapytał co mi sie snilo nie mogłam dojsc do siebie reszte nocy spałam przytulona do niego i bałam sie zasnąć ... to było straszne nie jakies pierdły ale realistyczny sen w ktorym nie mogłam sie obudzic a wsszzystko czułam....
Współczuję. Ja w szkole średniej dość często przeżywałam paraliże senne.. nie do opisania okropne rzeczy się działy. Bałam się kłaść głowę na poduszkę, bo nagle jak bym się w nią wtapiala i leciała w koszmar. A reszty nie będę opowiadac i straszyć ..
Moze to na tle nerwowym Ci się przydazylo..
Tylko mrozu [emoji16][emoji16] u nas śnieg w tym roku był tylko kilka razy [emoji16] i zaraz topnial drugiego dnia [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Szczęściara :D
Pewnie :)
Link do: Dzianina futerkowa polar w róże JASNY SZARY 0,5 mb
Widziałam, ze mają jeszcze inne kolory m.i. grafit ale chyba grafit to już byłby za ciemny.
Myślałam jeszcze o uszyciu czegoś takiego, ale nie wiem czy to nie będzie już za dużo dobrego :p
Zobacz załącznik 840589
Ładne :)
Witam dziewczyny [emoji8] dziś znowu zimno strasznie ☹️ miałam nie mieć prądu od 8.30 ale chyba się zlitowali i nie wyłącza prądu [emoji16]
Wczoraj tak się martwiłam że maleństwo nie kopie tak mocno i nie da się dotknąć podczas kopania. Za to o 21 mamusi wszystko zrekompensowała [emoji7] dawała tak mocne kopniaki jakich nie miałam wcześniej i w dodatku dała poczuć przy przyłożeniu ręki [emoji7] uczucie bezcenne [emoji16] aż się wzruszyłam moja córeczka kochana (mam nadzieję że nią do końca zostanie[emoji23]) [emoji173]️[emoji173]️
Miłego dnia mamusie [emoji8][emoji8]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

Jak słodko. Zazdroszczę <3

Do góry