reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Olaaa, a może na komunię coś w tym stylu? ;)
(nie wiem, na ile "pewnie" się czujesz w takich dzianinach, ale może...? ja planuję odrysować wykrój od ulubionej starej sukienki, dodać parę/kilka zakładek na brzuszek, i powinno być całkiem ok, do tego woda jako najłatwiejszy dla mnie dekolt, i wszystkie wiosenno/letnie imprezy mam zamiar tak "ogarnąć")
Link do: sukienka ciążowa

reklama
Ups.....pokrecily mi sie dni....dzis wtorek.
myslalam ze juz sroda. A ja mam w czwartek! Chyba za bardzo czekam na to usg! A ty masz jutro z rana czy po poludniu?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Na 16:30 dopiero [emoji4] zgłupieje do tego czasu tym bardziej, że od 3 dni mały jest mniej aktywny. Czasem coś się poruszy ale większość czasu cisza a ja już panikuję [emoji4] a wczoraj wieczorem jak kopał po pęcherzu to mimo że myślałam, że się osikam nie wstawałam dopóki nie było zagrożenia potokiem [emoji2] takie to było miłe uczucie [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

A może na komunię coś bardziej uniwersalnego, dzianinowego? co się poddana tyle, że pomieści brzuszek, itd.?
No właśnie też tak myślę i coś bardziej prostego już bez koronek.
Mam jeszcze odłożone takie
3e16647f48a3ab80d61462fc7290.jpeg

275447c74379b74d5fefb4f51371.jpeg

e2cf7be042eca49ad9ea901e35b0.jpeg

Podoba mi się ta druga chociaż wolałabym coś nad kolano.
A ślubną mam jeszcze odłożoną taką, ale to już typowo ślubna.
image1xxl.jpg

Załączniki

• 3e16647f48a3ab80d61462fc7290.jpeg
    3e16647f48a3ab80d61462fc7290.jpeg
    91 KB · Wyświetleń: 257
  • 275447c74379b74d5fefb4f51371.jpeg
    275447c74379b74d5fefb4f51371.jpeg
    260,3 KB · Wyświetleń: 290
  • e2cf7be042eca49ad9ea901e35b0.jpeg
    e2cf7be042eca49ad9ea901e35b0.jpeg
    60,6 KB · Wyświetleń: 258
  • image1xxl.jpg
    image1xxl.jpg
    71 KB · Wyświetleń: 261
No ta jest dość odważna, moja ciut skromniejsza :) tylko czy ja w nią wejdę i czy ona jeszcze będzie [emoji14] ale coś znajdę na pewno i wtedy wam się pochwalę :)

A tak poza tematem sukienki - jakie buty wziąć na wesele??? Żebym nie padła od razu ale nie chce od razu w niskich, chociaż na wejście chciałabym jakiś lekki obcas. Macie jakieś doświadczenie? :D

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
na swoim miałam buty takie z obcasem ok 5-6cm, wygodne, a potem zmieniłam (miałam długą sukienkę, zasłoniła dokładnie, więc założyłam... tenisówki :rofl:)

Olaaa, a może na komunię coś w tym stylu? ;)
(nie wiem, na ile "pewnie" się czujesz w takich dzianinach, ale może...? ja planuję odrysować wykrój od ulubionej starej sukienki, dodać parę/kilka zakładek na brzuszek, i powinno być całkiem ok, do tego woda jako najłatwiejszy dla mnie dekolt, i wszystkie wiosenno/letnie imprezy mam zamiar tak "ogarnąć")
Link do: sukienka ciążowa
Wow super, lubię obcisłe sukienki :) Tylko czy brzuch zmieszczę :p

Pasuje się przywitać, po nadrobieniu postów.
Dzień dobry wszystkim :-)
U mnie -17 było o 7:00. Czekam na ocieplenie bo nawet na badania nie chce mi się jechać na taki mróz.
Dzidziuś kopie i u mnie. :-)
Ale niestety noga od nowa mnie boli. Pamiętacie, zakrzepica żył? Leżę od wczoraj z nogami w górze, tzn z jedną konkretnie. I niestety chyba dzisiaj już pojade do gina. Bo martwię się że rozniesie się na całą noge. A zastrzyków już nie mam ani tabletek. Kurde...jak tak do końca ciąży będę musiała brać i co dwa tygodnie wizyta to chyba zbankrutuje.:-):-) no ale muszę się ratować.
Oby nie męczyło Cię to cała ciążę ale jak mus to mus trzeba się kuc ja od początku ciąży się kuje i pije acard ale już się przyzwyczailam :)

No właśnie też tak myślę i coś bardziej prostego już bez koronek.
Mam jeszcze odłożone takie
Zobacz załącznik 840606
ta jest dla mnie najpiękniejsza, ale to dlatego, że ja bardzo lubię ten krój... :oops:

ale - jesteś szczupła, masz super ciążową figurę, więc w takiej dopasowanej moim zdaniem będziesz naprawdę ślicznie wyglądać :)

1519724266-d201a12dbc5ba186-aaaaaa.jpeg
coś podobnego widziałam w sklepie tylko miała ciut wyżej odcięcie i mniejsze rozporki :)

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
A jaki stanik do niej? Bo ja kiedyś taka miałam i niestety żadnego nie znalazłam żeby i na plecach go nie było i z brzozy paska a nie chciałam by mi pierś w tańcu wyskoczyla [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Wow super, lubię obcisłe sukienki :) Tylko czy brzuch zmieszczę :p
zmieścisz na pewno - zwłaszcza, jeśli podobnie jak autorka bloga sama byś ją szyła - pewnie z 2-3 tygodnie przed imprezą, i jeszcze jakiś zapas dodatkowy na brzuszek "na wszelki wypadek" - zakładki z boku na delikatnej dzianinie mają to do siebie, że bardzo ładnie wyglądają zarówno na brzuszku, jak i bez, więc na później też się nada ;)

reklama
No ta jest dość odważna, moja ciut skromniejsza :) tylko czy ja w nią wejdę i czy ona jeszcze będzie [emoji14] ale coś znajdę na pewno i wtedy wam się pochwalę :)

A tak poza tematem sukienki - jakie buty wziąć na wesele??? Żebym nie padła od razu ale nie chce od razu w niskich, chociaż na wejście chciałabym jakiś lekki obcas. Macie jakieś doświadczenie? :D

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Może jakieś na koturnie? Ale delikatne żeby pasowaly do sukienki

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry