reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

na tle nerwowym na bank nic ja jestem tak wyluzowana w tej ciazy jakbym na haju byla caly czas :p nic mnie nie rusza no procz sytuacji z pracownica wtedy fakt. nerwy i placz byl ale wszystko juz jest przeszloscia .. nie wiem skad mi takie cos sie wzielo...
Właśnie z przeszłości. Nerwy które kiedyś przeżyłaś. Mam nadzieję, że się to nie powtórzy. Nie ciekawa noc, dobrze, że miałaś faceta obok

reklama
@Marika92 polecam ci kupic buty skórzane poądnej firmy typu ryłko, kazar ja mam na 7cm stopa wyprofilowana idealnie nie meczy sie ani nie puchnie i co najwazniejsze bardzo wygodne
szpilka to spzilka zawsze wygląda bosko :p

@olaaa7 ta obcisla gdzie pieknie eksponuje brzuszek przecudna ja uwielbiam takie ...

@Jola92 poczytaj co mi sie snilo... nie zazdroszcze nie wiem skad takie rzecz sie biorą
Też mi się podoba taka obcisła :) Myślę o takiej na komunię, pozostaje kwestia jeszcze sukienki na ślub :)

Cześć dziewczyny.
Nawet nie wyobrażacie sobie co mi sie dziś śniło. NIe chcę o tym mówić, ale cały czas mam to w głowie do tego stopnia że już brałam leki żeby obniżyć ciśnienie, towarzyszy mi uczucie strachu w żołądku i sercu, no i jelita tez to pokazują. Obudziłam sie o 5, po tym co widziałam we śnie zwymiotowałam i juz nie poszłam spać...
Dobrze, że dziś o 16 wizyta, to może gdy zobaczę Stasia sie troche uspokoję.
Miłego dnia
Trzymam kciuki za wizytę [emoji8] te sny w ciąży są straszne a najgorsze że i bardzo realistyczne... [emoji57]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

@Veraska, no to masz trochę pecha... ale rozumiem Cię :)

@Karla88, widzę że ex pracownica Cię prześladuje... ale może to i lepiej że wcześniej się rozstałyście, pewnie taki plan konkurencyjnego sklepu i tak by miała, a tak może jeszcze nie ogarnęła zbyt wielu informacji.

1519723903-a71c9cb90eff9ee7-aaaaaa.jpeg
1519723914-4b7ad09e7bdb88e8-aaaaaa.jpeg
1519723922-e26732cb961ec66a-aaaaaa.jpeg
a wolisz klasyczne krojem (jak biała na górze) czy zwiewne ? :)

f2w39n7303c24ozn.png

Mi się bardzo podobają te sukienki..! w ogóle jak wejdzie się np na pinterest np. to jest tyle fajnych sukienek, że naprawdę nie wiadomo co wybrać....

@Karla88, widzę że ex pracownica Cię prześladuje... ale może to i lepiej że wcześniej się rozstałyście, pewnie taki plan konkurencyjnego sklepu i tak by miała, a tak może jeszcze nie ogarnęła zbyt wielu informacji.

Mi się bardzo podobają te sukienki..! w ogóle jak wejdzie się np na pinterest np. to jest tyle fajnych sukienek, że naprawdę nie wiadomo co wybrać....
Tylko żeby one były też wszystkie tak łatwo dostępna :)

Są bardzo kobiece :) i nawet ciezarna czuję się w nich pięknie

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
@Marika92 polecam ci kupic buty skórzane poądnej firmy typu ryłko, kazar ja mam na 7cm stopa wyprofilowana idealnie nie meczy sie ani nie puchnie i co najwazniejsze bardzo wygodne
szpilka to spzilka zawsze wygląda bosko :p
z tym wytrzymaniem całą noc, to zależy jeszcze od jednego "drobiazgu" - czy się na co dzień chodzi w obcasach ;) mam w domu kilka bardzo porządnych szpilek, i jak chodziłam częściej na obcasach, to nie było problemem kilkanaście godzin w nich (jak napisałaś, porządna firma, skóra, dobrze wyprofilowane, itd), ale po pół roku chodzenia tylko w płaskich (całkiem płaskich, z zerową różnicą między palcami a piętą) już nie było tak różowo, bo i tak się męczyłam nawet na nieco niższym obcasie..
więc dla mnie na takiej imprezie, zwłaszcza w ciąży, buty na zmianę to element obowiązkowy ;)

Do góry