Ja zaniosłam odpis aktu urodzenia, pozmieniali w systemie i kadrach, papier oddali i gotoweDziewczyny a jak to jest w pracy po ślubie, zgłaszam ten fakt w kadrach i muszę jakieś papiery donieść czy jak?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaniosłam odpis aktu urodzenia, pozmieniali w systemie i kadrach, papier oddali i gotoweDziewczyny a jak to jest w pracy po ślubie, zgłaszam ten fakt w kadrach i muszę jakieś papiery donieść czy jak?
DziękujęJa zaniosłam odpis aktu urodzenia, pozmieniali w systemie i kadrach, papier oddali i gotowe
![]()
Noo też chciałam jakiś czas temu zmienić na imię i się nie dało [emoji16][emoji16]
![]()
Z tym, że dziewczynki są bardziej zzyte zgadzam się w 100%, ale jeśli chodzi i zainteresowania... Komputer mnie wciągnął odkąd miałam atari, wszelakie klocki, konstrukcje, rozkrecanie czy naprawianie sprzętów, lutować się uczyłam mając ok 3 lata (oczywiście dziadek trzymał lutownicę ze mną, żebym się nie oparzyłaMnie za to przeraża jak oglądam rodzinka.pl i widzę tych chłopców siedzących nosem w komputerze... I niestety tak jest bo mam siostrzeńca , który już ma 13 lat, drugi 5 a trzeci 3... I tylko jedna siostrzenicęsamochody, bob budowniczy, strażak sam itp nie są dla mnie [emoji16] dziewczynki są bliżej związane z rodzina w dorosłym zyciu... Są grzeczniejsze
a czesanie włosów, strojenie mi nie przeszkadzaja [emoji16] a etap księżniczek to tylko chwila
a szczerze powiem, że moja siostrzenica ku nieszczęściu mojej siostry nie lubi się stroić a jedyna biżuterię, która uznaje to jedne kolczyki [emoji16]
![]()
To ja tak mam z seksmisja [emoji16]Uwielbiam ten filmnawet jeśli widziałam go już "mln" razy
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Może i w latach dziecięcych do 5rż jest tak, że syn mamy a córka taty choć różnie się spotykałamale po 16 to już chłop nie ma p czyn gadać z mama a dziewczyna z ojcem... Mój facet z ojcem gry sobie pokazują, jeżdżą na łódkę, naprawiali zawsze razem auta itp... A dziewczyny zakupy, dzieci, przemeblowanie mieszkania, narzekanie na facetów no to z kim jak nie z mama?
![]()
I znowu stereotypy....Może i w latach dziecięcych do 5rż jest tak, że syn mamy a córka taty choć różnie się spotykałamale po 16 to już chłop nie ma p czyn gadać z mama a dziewczyna z ojcem... Mój facet z ojcem gry sobie pokazują, jeżdżą na łódkę, naprawiali zawsze razem auta itp... A dziewczyny zakupy, dzieci, przemeblowanie mieszkania, narzekanie na facetów no to z kim jak nie z mama?
![]()
![]()
Ja mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie [emoji16] dobrze, że nie mam syna to nie będzie miała po kim schlopaczecWychowałam się z dwoma starszymi braćmi. Teraz lepiej dogaduje się z facetami. i od małego byłam córeczką tatusia i tak jest do dziś. Wolałam pójść z tatą do garażu niż być z matką w domu.
Niestety z matką nigdy się nie dogadałam a ojciec poszedł by za mną w ogieńróżnie to bywa
![]()
Ja mówię z życia [emoji16] u mnie w rodzinie i u mojego faceta tak właśnie jestI znowu stereotypy....
![]()