kinga30
Fanka BB :)
Już poprawioneBardzo ciekawy wózek![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już poprawioneBardzo ciekawy wózek![]()
Tak, też w św. Zofii.Jak rodzilam pierwszego syna położna kazała mi nawet przygotować pieluchy tetrowe. Na jakieś 2 tygodnie włożyć do szafy z ciuchami domowników, żeby przeszły naszymi "bakteriami". A przed samym wyjściem na świat, to kazała mężowi pieluchy pod bluzkę włożyć. Raz, żeby ogrzać, a dwa żeby przeszły nim. I jak zaraz po porodzie Młody leżał mi na klacie, to był przykryty tymi pieluchami.
Z tego co kojarzę, to chyba też rodzilas w św. Zofii?
![]()
![]()
Tak Bebetto VulcanoBebetto jak sie nie myle? Tez zakupilam tylko nico plus. Kolor stelaza tez bialy i reszta szara
![]()
Jeju,zdrowka dla coreczki. Oby nic sie nie rozwinelo. Syropek i do lozka. Mam nadzieje ze to jednak mala awaria lod0wy i nie bedzie trza nowej.Witajcie[emoji5]
Wstalam, obudzilam mloda, ale strasznie kaszle, wiec zostawiam ja w domu[emoji53]
Kladziemy sie jeszcze na chwile, a potem bede dzwonic w sprawie tej lodowki[emoji53]
Milego dnia i powodzenia na wizytach!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie miałam siły... napiszę jak się odkopię, co mi pewnie chwilę zajmie
A na 8:30 krzywa cukrowa [emoji33]
Głodna jestem, ale cóż... Może uda się przeżyć...![]()
![]()
Oj bardzo z tego wszystkiego rozbolał mnie brzuch i potem leżałamSuper, czyli bardzo aktywny dzień [emoji106]
![]()
Bo wlasnie Nico PLUS sa z gondola i fotelikiemTak Bebetto VulcanoA Nico plus to wersja z gondolką? Bo normalnie z tego co kojarzę Nico to spacerówki tylko
![]()
Bardzo ładny
oby poszło gładko!Cześć dziewczyny
Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie miałam siły... napiszę jak się odkopię, co mi pewnie chwilę zajmie
A na 8:30 krzywa cukrowa [emoji33]
Głodna jestem, ale cóż... Może uda się przeżyć...![]()
![]()