olaaa7
Fanka BB :)
Haha rozumiem [emoji28] A kiedy się dowie, że planujecie?Moj mąż tez nie planuje [emoji23]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha rozumiem [emoji28] A kiedy się dowie, że planujecie?Moj mąż tez nie planuje [emoji23]
![]()
Haha rozumiem [emoji28] A kiedy się dowie, że planujecie?
pieczone ziemniaki w plasterkach z patelni są pyszne w każdej formie - z ketchupem, majonezem, sosem czosnkowym, itd...wiedziałam że dowiem się o jakichś wynalazkach![]()
Ja pasztet z majonezem też chętnie, ale bez sera..
U mnie w pracy pracuje sporo Ukraińców i pamiętam że mówili mi że zawsze ziemniaki polewają ketchupem![]()
Super! A jak sie czujesz?O 4 rano obudziły mnie dziwne ruchy w brzuchu. A bylam zaspana wiec nie pamietałam ze jestem w ciążyTeraz leże i mały kopie tak, że czasami widac gołym okiem! Pierwszy raz od kiedy podniosło sie łożysko zamaist bąbelek poczułam solidne kopniaki
![]()
My nie planujemy sesji brzuszkowej![]()
Drożdże też lubię [emoji33]O matko, surowe ziemniaki? :O ja za to lubię surowe drożdże![]()
Haha mój M też mi gada. że z cukrem są super [emoji28]
Ja też nie jakoś nie mam ochoty na zdjęcia z brzuchemMy też nie po pierwsze mój R nielubi zdjęć ale myślę że jakbym mu trula to by się poświęcił, ale ze mam nakaz leżenia do samego lipca więc odpada![]()
Moj maz patrzy na mnie krzywo jak jem placki ziemniaczane ze smiatana i cukrem [emoji13]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj mąż tez nie planuje [emoji23]
![]()
Ooo frytki[emoji13][emoji13] ja zawsze jeszcze wrzuce na frytki duuuzo sera zoltego i na chwilę do piekarnika i fajnie sie ciągły[emoji13] do tego tzatziki[emoji50][emoji50][emoji50]pieczone ziemniaki w plasterkach z patelni są pyszne w każdej formie - z ketchupem, majonezem, sosem czosnkowym, itd![]()
ciekawe, czy jak O robił w sobotę frytki, czy zostawił choć jednego ziemniaka...?![]()