redavecad
Fanka BB :)
Ja tez jeszcze polowkowego nie miałam a dziś może 22 tydzieńPrawie każda już po połówkowych, ja na takim szarym końcuNo ale co zrobić! A u Ciebie jak połówkowe przeszły?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jeszcze polowkowego nie miałam a dziś może 22 tydzieńPrawie każda już po połówkowych, ja na takim szarym końcuNo ale co zrobić! A u Ciebie jak połówkowe przeszły?
![]()
29 lipca dopieroA na kiedy masz termin?
Oh a czemu tak późno masz połówkowe?Ja tez jeszcze polowkowego nie miałam a dziś może 22 tydzieńale mam wizytę już w środę.
Ja mam 30 lipca ;-)29 lipca dopiero![]()
To zalezy w jakich przedzialach[emoji3]Lepiej wiecej niz malo[emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to jednak szybko, ja jutro jeszcze na badania znowu muszę iść ;/ Odkąd jestem w ciąży to jak mi tylko krew pobierają to od razu mdleje, więc teraz jak wchodzę do zabiegowego to mnie od razu kładą na kozetkęWszystko dobrzema byc córeczka
termin masz trochę dalej ale ja też połówkowe miałam dosyć wcześnie bo 19+1 bylam
O kurde! A jak u Ciebie połówkowe przeszły?Ja mam 30 lipca ;-)
Połówkowe miałam też wcześniej, bo w 18+0, ale u mnie w szpitalu robią w 18-19 tc. i w razie czego dają drugi termin po 20 tc.
Zawsze to przyjemniej jak ktos jest. No i personel tez inaczej sie zachowuje.tak
Muszę to jeszcze przemyśleć, chcieliśmy, żeby z synem ktoś został, ale jeśli zacznę rodzić wcześniej, to rodzina może nie zdążyć dojechać. Nastawiam się na szybką akcję, poprzednio rodziłam 8h od pierwszego skurczu, byłoby jeszcze szybciej, gdyby mnie nie przetrzymali pod KTG na izbie przyjęć.
Moje przyjacióły nie rodziły i raczej się boją, ale może którąś przekonam awaryjnie, żeby mi chociaż muzykę włączyła i zapaliła świeczki w sali porodowej![]()
Wyszło wszystko dobrze zdrowa dziewczynka :-) :-) i do końca ciąży nie mam mieć już żadnego USG :-|O kurde! A jak u Ciebie połówkowe przeszły?
Ja chyba w środę pójdę, mialam iść w czwartek ale mam glukozę do zrobienia więc wolę wczesniej a tak to morfologia i moczNo to jednak szybko, ja jutro jeszcze na badania znowu muszę iść ;/ Odkąd jestem w ciąży to jak mi tylko krew pobierają to od razu mdleje, więc teraz jak wchodzę do zabiegowego to mnie od razu kładą na kozetkę![]()