reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Fajnie masz :) Mój w tym roku skończy 8 lat i niby jest chętny do pomocy przy dziecku, ale jak to wyjdzie w praktyce to nie wiem bo to taki wychuchany jedynak, bardzo mocno ze mną związany i trochę się boję jak sobie poradzi z moim brakiem czasu dla niego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój był tak silno związany ze mną do ok 8-9 roku życia, aż okazało się, że teraz jak jest starszy to tata ważniejszy :-) Mama jest teraz aby jej pomóc, poopiekować się nią, posiedzieć, pogadać ale to z tatą chce wychodzić do kina, na męskie wyprawy, na rowery, na basen itd. Jak pytam „a ja?” To mówi, „chodź mamo z nami, pewnie!” ale to tacie proponuje zawsze pierwszemu ;-) Ja to bardzo przeżyłam, bo zdałam sobie sprawę, że on dorasta i faktycznie staje się tym nastolatkiem. Zresztą powiedział mężowi, że „dobrze, że będzie siostra to mama będzie z nią miała dziewczyńskie sprawy a ja mam z Tobą tato chłopskie!” ;-) ;-)

reklama
Aha :) to wporzadku, a do wózka będzie potrzebna kołderka jak to będzie lato ? :p bo też mi się tam kilka podoba , ale wszystkie dziewczece mi się rzucają w oczy :D

Ja kupiłam kołderkę z poduszka i poszewkami za 120,00 właśnie czekam na dostawę a do wózka kupiłam kocyki takie cienkie tylko
Ochraniaczy nie chce ani żadnych dodatkow bo to wszystko kosztuje a jest na chwile tylko wiec szkoda kasy

Dziś zamówiłam rożek
Ręcznik dla noworodka
Pieluszki tetrowe x5szt
Gąbkę do wanienki
I butelkę z aventa 120ml
Od jednego gościa wiec przesyłka jedna jestem ciekawa jak przyjdą te rzecxy [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

Mój był tak silno związany ze mną do ok 8-9 roku życia, aż okazało się, że teraz jak jest starszy to tata ważniejszy :-) Mama jest teraz aby jej pomóc, poopiekować się nią, posiedzieć, pogadać ale to z tatą chce wychodzić do kina, na męskie wyprawy, na rowery, na basen itd. Jak pytam „a ja?” To mówi, „chodź mamo z nami, pewnie!” ale to tacie proponuje zawsze pierwszemu ;-) Ja to bardzo przeżyłam, bo zdałam sobie sprawę, że on dorasta i faktycznie staje się tym nastolatkiem. Zresztą powiedział mężowi, że „dobrze, że będzie siostra to mama będzie z nią miała dziewczyńskie sprawy a ja mam z Tobą tato chłopskie!” ;-) ;-)
Super, że teraz dziewczynka właśnie z tego względu , że gdyby był znowu synek to za parę lat znowu by cię olał :D a tak , będziesz miała swoją nastolatkę :)

Jak dla mnie to właśnie te więzadła. Mnie kłują właśnie często i czasem też bolą przy dotyku. Moja lekarka mi w poniedziałek mówiła że to normalne bo się muszą rozciągnąć.

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

No to mnie tez tu bolało dokładnie i tez wiązadła mi powiedział także nie masz co panikowac Klaudia [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja kupiłam kołderkę z poduszka i poszewkami za 120,00 właśnie czekam na dostawę a do wózka kupiłam kocyki takie cienkie tylko
Ochraniaczy nie chce ani żadnych dodatkow bo to wszystko kosztuje a jest na chwile tylko wiec szkoda kasy

Dziś zamówiłam rożek
Ręcznik dla noworodka
Pieluszki tetrowe x5szt
Gąbkę do wanienki
I butelkę z aventa 120ml
Od jednego gościa wiec przesyłka jedna jestem ciekawa jak przyjdą te rzecxy [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png
Idziesz do przodu z zakupami :) jak tak Was czytam i oglądam co kupilyscie to też bym chciała już :) ja widziałam u siebie w takim sklepie dzieciecym takie coś gabkowatego ale na podwyższeniu, żebym mogła na tym rękę z dzieckiem oprzeć i myślę, że będzie wygodniejsze od gąbki zwykłej chyba

Ja miałam przy corce takie coś i super mi się sprawdziło teraz tez zamówiłam
Kosztuje grosze i wiadomo trzeba wymieniać co jakiś czas
To taka duża gąbka do wanienki i na nią kładziesz na nią dzidziusia nie ześlizguje się i można bezpiecznie umyć dziecko
1520442360-c011f2aba081b02a-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry