olaaa7
Fanka BB :)
A o której masz godzinie? Ja 16 dopiero.Dziewczynka[emoji4]
![]()
Teraz dopiero widzę, że jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu i dniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A o której masz godzinie? Ja 16 dopiero.Dziewczynka[emoji4]
![]()
I smarkającychHaha tak spotkanie zrzędzących bab![]()
OniU góry po niemiecku a na dole po angielsku
![]()
Sliczne truskaweczki[emoji5]A ja właśnie robię zakupy
Wzięłam się za pieluszki...
Np takie:
![]()
Ale sporo innych wzorów też będzie
Cześć pl, a część z ali, więc będę się chwalić jak już (w koooooońcu) zamówienie dojdzie
Btw, jestem tu jedyna planująca używanie wielorazówek, czy ktoś jeszcze jest taki "pomysłowy"? [emoji23]
![]()
Ja rozważalam, ale stwierdziłam, że wolę mieć 10 minut dziennie więcej czasu na senA ja właśnie robię zakupy
Wzięłam się za pieluszki...
Np takie:
![]()
Ale sporo innych wzorów też będzie
Cześć pl, a część z ali, więc będę się chwalić jak już (w koooooońcu) zamówienie dojdzie
Btw, jestem tu jedyna planująca używanie wielorazówek, czy ktoś jeszcze jest taki "pomysłowy"? [emoji23]
![]()
Super! Gratuluje zdrowej corci!Ja juz po wizycieMamy zdrowa dziewczynkę
Jejku aż sie popłakałam ze szczęścia, ze wszystko jest dobrze
Teraz telefony do rodziców i rodzeństwa !
(Nie)dziękuję [emoji9]
Jutro w końcu wizytaNiby te 4 tygodnie się ciągnęły a jednak zleciało nie wiem kiedy
Jak wszystko będzie ok to może jutro zamówimy wózek [emoji7] Wiem, że jest jeszcze dużo czasu ale już mnie tak kusi, żeby macać, jeździć i w ogóle, że nie wiem czy wytrzymam![]()
Z reczniczkami dobrze wiedziećJa przy synku używałam wielorazowekale tylko dlatego że był uczulony na jednorazowe. Potem wszystko posprzedawalam, i mam nadzieję ze teraz uda sie z jednotazowymi, bo z tyloma dziećmi nie dałabym rady z tym ciągłym praniem i namaczaniem. Podpowiem ci, ze jako wklady uzywalam tych malutkich reczniczkow z ikei, bo były identyczne.
Dokładnie tak dziewczyny tak właśnie powinno być w każdym szpitalu są od tego żeby nam pomagać i trzeba z tego korzystaćmoże pomyśleli ze jestem jakaś wariatka ze przyjeżdżam do nich z zaparciami ale po moich przeżyciach to powinno być zrozumiałe. Mam nadzieje oczywiście ze więcej nie będzie żadnej potrzeby tam jechać dopiero na poród ale rzeczywiście jestem spokojniejsza to już miałam takie schizy ze mi czop odchodzi ze to tamto a teraz przynajmniej spokojnie doczekam do wizyty
i zauważyłam że moja mała nie śpi od 22 do jakieś 4 masakra będzie ciekawie po porodzie
![]()