SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to kolejna trudna decyzjaHahah Aga tylko napisz najpierw jaki kolor chcesz bo na ten moment wszystkie sprzedane [emoji23]
![]()
Busko, Świętokrzyskie. Więc kawał drogiLublin lubelskie, a Ty?![]()
to kolejna trudna decyzja![]()
O na pewno chciałby czerwoną, ja pewnie coś w okolicy szarości, mięty, pudrowego różu, itd, ale ostatnio kupiłam sobie miętową tkaninę na sukienkę więc mięta odpada, ale jakiś taki...
ale czerwony też bardzo lubię, więc pewnie by i tak stanęło na czerwonej (albo na dwóch, czerwona i jeszcze jakaś)
No to u Ciebie idzie na codzien[emoji5]mamie piekarnik kiedyś poszedł w trakcie pieczenia ciasta... pojechała do babci, ciasto na szczęście jakoś (nie wiem, jakim cudem) wyszło...
A blender - cóż, u mnie podstawą ostatnio są koktajle - wcześniej, tzn przed ciążą to było standardowe śniadanie, teraz wypijam ze 4 kubki dziennie, do tego do kanapek nie jem wędlin czy żółtego sera, najczęściej są to wszelkiego rodzaju pasty kanapowe, żeby zrobić "kotlety", to też bez blendera się nie da, i tak dalej![]()
dobre [emoji16]![]()
![]()
Dziękujenajbardziej klasyczny to biszkopt, albo jak nie masz natchnienia, to sernik na zimnona spód najprościej herbatniki, albo wersja zdrowsza - ja robię takie spody z płatków owsianych albo migdałów (zmielone płatki owsiane, garść namoczonych daktyli, łyżka-dwie wody, w której te daktyle się moczyły, może być łyżka cacao, łyżka oleju kokosowego/masła, i zblendować, i tak do gęstości - ma być kruche, ale pod palcami się kleić - dajesz na spód, ubijasz palcami, i gotowe
)
No widzisz wszystko się zgadza znalazłam chyba siostrę bliźniaczkeHahaha tak też dziewczynka