reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

K jedyne co napisał na temat niespodzianki to tyle , żebym sobie naszykowala coś ładnego bo będzie chciał mnie gdzies zabrac. I że mówi mi wcześniej , żebym się nie musiała denerwować chwilę przed wyjściem , że nie mam w co się ubrać.
I dowiedziałam się tydzień wcześniej i i tak się denerwuje.. bo niby cała szafa ciuchów, sukienek to nie ma co zalozyc.. i chyba będę jutro w mieście czegoś szukać , eleganckiego i wygodnego :p ale nawet buta nie mam na taką porę do sukienki :crazy: i odechciewa mi się :(:(:(
Kobieto nie swiruj. Podejdz do tego na spokojnie. Ubierz cos umaluj sie i juz. A co do butow to ka zawsze kozaki a szpile itd w aucie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odebrałam dziś wyniki morfologii.... I sama nie wiem czy bardzo się martwić.. Na szczęście wizyta w poniedziałek.. :( siusiu zdrowe, toksoplazmozy brak - robiłam znów igm bo miałam zlecone i jest ok ale morfologia mi się nie podoba... Wypowiecie się?
1520626786-1d5c1c651c58af9a-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Spokojnie, w weekend ma być pięknie i słonecznie, nie kombinuj, tylko załóż sukienkę, w której będziesz się dobrze czuła i wygodne buty, i nie przejmuj się tak, na pewno będziesz wyglądać pięknie [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dobrze , że pomyślał i powiedział wcześniej. Jednak mnie zna :D przed ciążą w moje urodziny chciał mnie zabrać na kolację , to ryczalam godzinę, wywróciłam wszystko w szafach i w końcu było za pozno i zrezygnowaliśmy :oops: dlatego teraz dał mi więcej czasu.. :huh: coś znajdę w sklepach , dziękuje. :)

@kinga30 , wcześniej rzadszy kał, teraz woda ale po troszku... moge pic. Właśnie popijam orsalit
Ja ostatnio miałam jelitowke, musisz zatrzymać bo biegunka powoduje skurcze macicy. Ja parzylam rumianek, miętę i melisę. Melisa jest przeciwskurczowa można do 3 kubków dziennie. Probiotyk u mnie akurat sprawdza się acidolac mam ten co do dzieci można 2 saszetki dziennie. I ja miałam ten Loperamid nawet 8 na dobę od gin, to samo co stoperan, już 1 tabletka mnie zatrzymała łącznie wizelam chyba 4 2 w pierwszy dzień i później po jednej węgiel na mnie nie działał.

Odebrałam dziś wyniki morfologii.... I sama nie wiem czy bardzo się martwić.. Na szczęście wizyta w poniedziałek.. :( siusiu zdrowe, toksoplazmozy brak - robiłam znów igm bo miałam zlecone i jest ok ale morfologia mi się nie podoba... Wypowiecie się?

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mysle ze te badania sa w miare ok. Nie sa jakos bardzo odchodzace od normy. No ale lekarzem nie jestem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Wygląda na to, że masz anemię obniżone czerwone krwinki, hematokryt, hemoglobina też nisko.

reklama
Do góry