Agatka29
Fanka BB :)
Hej !Dzień dobryŻyczę miłego dnia. O 8 dzwonię do laboratorium czy robią ten posiew moczu i jeśli tak to sikam i jadę
![]()
Dasz radę wytrzymać z siku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej !Dzień dobryŻyczę miłego dnia. O 8 dzwonię do laboratorium czy robią ten posiew moczu i jeśli tak to sikam i jadę
![]()
Hej !
Dasz radę wytrzymać z sikuja jak wstanie po nocy to aż mnie zaczyna boleć jak się nie wysoka:/ chyba mam mały pęcherz
![]()
Ja też tak mam musze lecieć bo aż mnie wszystko boliHej !
Dasz radę wytrzymać z sikuja jak wstanie po nocy to aż mnie zaczyna boleć jak się nie wysoka:/ chyba mam mały pęcherz
![]()
Ja od ostatniego pobytu w szpitalu mam torbe spakowanaDziewczyny a macie już coś z wyprawki do szpitala dla siebie ? Kurde ja już nam koszule nocne x3 szlafrok,i muszę kosmetyki pozamaeiac i resztę rzeczy bo u mnie to nic nie wiadomo
A ja muszę naprawdę w tym miesiącu siebie spakować !zaraz wejdę na tą aptekę i dziś już część zamówie,Ja od ostatniego pobytu w szpitalu mam torbe spakowanaale musze tam jeszcze dołożyć trochę rzeczy
A do 8 bez sikania..? :ODzień dobryŻyczę miłego dnia. O 8 dzwonię do laboratorium czy robią ten posiew moczu i jeśli tak to sikam i jadę
![]()
Przyjaciółka polecała mi Link do: BabyonoPowoli zastanawiam się nad kompletowaniem wyprawki jeśli chodzi o artykuły higieniczne dla mnie i dla dziecka, nożyczki do paznokci, kosmetyki, butelki i smoczkiZnacie jakiś fajny sklep/aptekę gdzie można większość rzeczy kupić i gdzie są fajne ceny?