reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie chcą być celebrytami [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ale jajka lubi pokazywać hahahaha mój oczywiście :D pewnie znów je jutro ujrze hahahhaha

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Tak mnie ćmi... Tak mnie boli że aż mam mroczki w oczach.. Już wczoraj wieczorem dziwnie mi się patrzyło jakbym źle widziała.. I masz babo.. Wzięłam paracetamol nie chce się męczyć bo leżenie nie pomaga tylko męczy bardziej bo nawet nie wiem jak ułożyć głowę bo boli :( chyba zmiana pogody na wiosenną zrobiła swoje :( zawsze byłam meteopatą czy jakoś tak i odczuwałam zmiany okrutnie... Ehh. Oby minęło :( to moja druga tabletka przeciwbólowa w ciąży. Niestety czasami mus to mus.. Moja gin uważa że jeśli nie trzeba i ból lekki to wytrzymać a jeśli już czuję się że nic się nie zmienia to ten paracetamol now zaszkodzi a ból odczuwany przez matkę dla dziecka jest gorszy..

:(

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Miałam gorsze bóle i wiem co czujesz. Weź tabletkę i lez, zasun rolety.. prześpij się i może przejdzie.
@Marika92, wiadomo, musisz jakoś sobie pomóc...

Jedziemy na obiad, można wyjść wreszcie z tych swetrów.... tak wyglada mój 21tc z mojej perspektywy [emoji16]

1520770828-53d80cadbe9c7939-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ładny *.* Piłeczka :)
Masz w odwecie tą samą perspektywę:D tylko ja nie wyglądam wyjściowo :D
1520771039-063853fbea845f4e-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Też ładniutki :)

1520776554-f1a67fa89a31d033-aaaaaa.jpeg
to i ja się dołączam [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ale bez cycków ? Jak to tak ?:D

Miałam gorsze bóle i wiem co czujesz. Weź tabletkę i lez, zasun rolety.. prześpij się i może przejdzie.

Ładny *.* Piłeczka :)

Też ładniutki :)

Ale bez cycków ? Jak to tak ?:D
Klaudia dobrze podsumowała zdjęcie Szczęśliwej hahahaha

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry