Ale jajka lubi pokazywać hahahaha mój oczywiścieNie chcą być celebrytami [emoji16]
![]()

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jajka lubi pokazywać hahahaha mój oczywiścieNie chcą być celebrytami [emoji16]
![]()
Miałam gorsze bóle i wiem co czujesz. Weź tabletkę i lez, zasun rolety.. prześpij się i może przejdzie.Tak mnie ćmi... Tak mnie boli że aż mam mroczki w oczach.. Już wczoraj wieczorem dziwnie mi się patrzyło jakbym źle widziała.. I masz babo.. Wzięłam paracetamol nie chce się męczyć bo leżenie nie pomaga tylko męczy bardziej bo nawet nie wiem jak ułożyć głowę bo bolichyba zmiana pogody na wiosenną zrobiła swoje
zawsze byłam meteopatą czy jakoś tak i odczuwałam zmiany okrutnie... Ehh. Oby minęło
to moja druga tabletka przeciwbólowa w ciąży. Niestety czasami mus to mus.. Moja gin uważa że jeśli nie trzeba i ból lekki to wytrzymać a jeśli już czuję się że nic się nie zmienia to ten paracetamol now zaszkodzi a ból odczuwany przez matkę dla dziecka jest gorszy..
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ładny *.* Piłeczka@Marika92, wiadomo, musisz jakoś sobie pomóc...
Jedziemy na obiad, można wyjść wreszcie z tych swetrów.... tak wyglada mój 21tc z mojej perspektywy [emoji16]
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też ładniutkiMasz w odwecie tą samą perspektywętylko ja nie wyglądam wyjściowo
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ale bez cycków ? Jak to tak ?to i ja się dołączam [emoji16]![]()
![]()
Klaudia dobrze podsumowała zdjęcie Szczęśliwej hahahahaMiałam gorsze bóle i wiem co czujesz. Weź tabletkę i lez, zasun rolety.. prześpij się i może przejdzie.
Ładny *.* Piłeczka
Też ładniutki
Ale bez cycków ? Jak to tak ?![]()
Jutro nas sporo z tego co pamiętam
Miałam gorsze bóle i wiem co czujesz. Weź tabletkę i lez, zasun rolety.. prześpij się i może przejdzie.
Ładny *.* Piłeczka
Też ładniutki
Ale bez cycków ? Jak to tak ?![]()
Są i oneproszę bardzo [emoji39] w tej sukience nie widać dobrze![]()
![]()
Masz w odwecie tą samą perspektywętylko ja nie wyglądam wyjściowo
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Są cyckiproszę bardzo [emoji39] w tej sukience nie widać dobrze![]()
![]()