G
gosc12
Gość
Bez maślanki , z cebulkąJuż się nie mogę doczekać tych warzyw mmmmmłode kartofle z koperkiem i maślanką
jadłabymmmm
Albo fasolkę żółta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bez maślanki , z cebulkąJuż się nie mogę doczekać tych warzyw mmmmmłode kartofle z koperkiem i maślanką
jadłabymmmm
Też może byćBez maślanki , z cebulką
Albo fasolkę żółta![]()
Chcieliście czekać do porodu ?Witam, nie było mnie przez weekend i nie ma szans, by Was nadrobić. Ponad 100 stron
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Weekend spędzaliśmy u rodziców, całymi dniami byliśmy na podwórku, chłopcy się wybiegali i wyszaleli z kuzynami. Później jeszcze urodziny siostrzeńca i kompletny brak czasu na forum...
W piątek miałam połówkowe i wszystko dobrzemaluszek waży już ok 460, tylko lekarz sie wyglądał i podał płeć i nici z niespodzianki....
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jest taka duza, może tak wyglądaDuża, poważnie torba musi być aż taka duża? planowałam taką mniejszą do ręki tylko.
Ja teżTeż może byćKurdę już głodna jestem
![]()
W ten piątek masz połówkowe?I jak sobie z tym radzisz ?
Zrobię to dla Ciebiepo 20 dniach i tak pewnie zacznie mi działać na nerwy a Ślub raz w życiu
haha
Wolałabym spędzić je na świeżym powietrzu , grill, ognisko , jechać gdzieś na piknik itp a zimą ? Dom, lub restauracja
Też muszę zacząc. Ale w 16tc mija wizyta trwała 5minut a USG tylko tyle , żeby sprawdzić czy serduszko bije. I byłam zla, bo K pierwszy raz udało się być na wizycie i zobaczył dziecko może z minutę. :/ Dobrze, że na polowkowym w piątek będzieto się napatrzymy oboje w końcu
![]()
To może coś tam dziubnijChcieliście czekać do porodu ?
A nam się wygadasz ? Czy za bardzo zła na lekarza ?
Nie jest taka duza, może tak wyglądawłaśnie jest taka w sam raz
Ja teża nie wiem czy jeść, bo już byłam dwa razy w łazience ( a miałam dwa dni bóle brzucha i zaparcia
) a jak nie zjem to będzie mi burczało w brzuchu
![]()
Jak jest nacinane krocze to koniecznie muszą być siateczkowe ja niestety miałam, rana wtedy szybciej się goi jak jest większy dostęp powietrza, tym bardziej jak będzie lato a nie daj boze znów to mieć, nie wyobrażam się kisic w zwykłych majtkachAle w tych siatkowych majtkach chodzi o to, ze jest wiekszy dostep powietrza, a jednoczesnie dobrze trzymaja podklady piporodowe.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
wege-burgery (takie jak mielone, tylko bez mięsa, sporo różnych - świetnie się mrożą, a można zrobić tak, żeby tylko dorzucić jakieś warzywa i był obiad), fasolkę po meksykańsku, sosy do makaronu/kaszy/czegokolwiek (w sporej ilościWiem że mój mnie ewentualnie zasypie makaronem![]()
Ale tak serio, to co będziecie mroziły? Pierogi można, wiadomo. Ja np. mam często mrożony sos do bolognese, zupy- ale zupa to na lipiec słaba opcja. Co jeszcze obiadowego?
GratulacjeNo i co będzie?
Bo już jestem ciekawa
![]()
Super, że wszystko dobrze [emoji106]
A skoro znasz płeć, to może i nam napiszesz?
![]()
Chcieliście czekać do porodu ?
A nam się wygadasz ? Czy za bardzo zła na lekarza ?
Nie jest taka duza, może tak wyglądawłaśnie jest taka w sam raz
Ja teża nie wiem czy jeść, bo już byłam dwa razy w łazience ( a miałam dwa dni bóle brzucha i zaparcia
) a jak nie zjem to będzie mi burczało w brzuchu
![]()
W tenW ten piątek masz połówkowe?
Ja też umowilam się na piątek na 15 na drugie połówkowe prywatnie bo to co miałam ostatnio połówkowe w szpitalu na nfz to jakaś żenada..![]()
DziękujeTo może coś tam dziubnijSmacznego