olaaa7
Fanka BB :)
Chyba się tym bardziej zainteresuje jak będę na l4Tylko brzmi, bo próbowałam precyzyjnie... [emoji15]
Gdybym Ci pokazała, to 10-15 minut i byś umiała
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba się tym bardziej zainteresuje jak będę na l4Tylko brzmi, bo próbowałam precyzyjnie... [emoji15]
Gdybym Ci pokazała, to 10-15 minut i byś umiała
![]()
Dokładnie tak jak jaTo tak jak jateż chcę na pewno drugie
A najlepiej bliźnięta [emoji16]
Chyba wszystkim nam te Twoje urodziny przyniosly szczęścieHahaha wiedziałam [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] wczoraj mnie nie było bo goście itp, ale ciągle myślałam co tam u Was [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Moje dzieciątko w 20 t 1 dniu miało 400g wg ginekologa a w 20t6dniu na prenatalnych pół kg ... Nie wiem skąd aż takie duże różnice?Gdzieś mi wcielo linka z siatkami centylowymi. Ale sporo więcej od mojego w 21t4d ważył 370 gramów.
O mówił ostatnio "i tak mi przyszło z dwoma babamiNo albo córkaNie wiadomo co Wam wyjdzie następnym razem
Wy jesteście młodsi, więc macie czas na jeszcze trzecią próbę
![]()
Kinia moje w 20t6dniu miało 500g a mam termin 18lipca tak jak Ty...To faktycznie moja narazie sporo. Ale moja może nie być mała bo u mnie raczej dzieciaki spore zresztą ja tez [emoji5]️ a teraz wzrost naszych dzieciątek już dużo od naszych genów zalezy[emoji5]️
Nie ma sprawy [emoji4]Chyba się tym bardziej zainteresuje jak będę na l4W razie problemów będę prosić o rady
![]()
Dokładnie, jak ja wczoraj mowie pół kg to już trochę dzieciaczka jest a pani doktor do mnie teraz to dopiero pójdzie waga![]()
A może przesuń sobie na wcześniej ?No caly czas boli, ale juz mniej niz przez ye pietwsze 3 dni. Zwykle rano w ogole nie boli, tylko w ciagu dnia sie nasila, a wieczorem juz ledwo chodze.
Wizyte mam za tydzien.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom