reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tylko brzmi, bo próbowałam precyzyjnie... [emoji15]
Gdybym Ci pokazała, to 10-15 minut i byś umiała ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Chyba się tym bardziej zainteresuje jak będę na l4 :) W razie problemów będę prosić o rady :D

reklama
helllloooo dalam rade do polowy poczytać :D

@klaudiaa975 gratulacje córeczki wkoncu mozesz szalec na zakupach

@Marika92 mam ttaie samo zdj mojego prezesa z nogami założonymi :D

@kinga30 gratulacje z wizyty

ja wczoraj odpoczywalam od tel, bylam dzis zrobic wszystkie badania, mocz, posiew w piatek wizyta
mi wciąu tyg tak brzuch wywaliło ze szok ! a o wadze nawet nie pisze nie chce wiedziec w p u lekarza sie zważę ale z lekko 6 kg bede miala wiecej juz a najgorsze dopiero teraz sie zaczyna hahahah

tak wracaac do tych majtek z siatek ja nie bylam nacinana i te majtki mialam tylko po porodzie potem zalozylam swoje takie bawełniane i normlane podpaski tylko na noc z skrzydelkami ale mi tez krew nie leciala jakos srumieniami bardziej jak na okres teraz chyba tez kupie normalne i tez jedna pczke tych majtek siatkowych

No albo córka :) Nie wiadomo co Wam wyjdzie następnym razem :) Wy jesteście młodsi, więc macie czas na jeszcze trzecią próbę :D
O mówił ostatnio "i tak mi przyszło z dwoma babami ;) będzie trzeba się postarać o chłopaka dla równowagi..." ja go tylko zapytałam, a co jak będzie trzecia baba? Próbujemy do skutku? [emoji23]

Cieszy się bardzo z córki, ale chciałby syna choćby po to, żeby go móc nauczyć niektórych rzeczy tak jak jego tata uczył itd ;)
Ja też bym chciała parkę ;)

Tak całkiem szczerze, to gdyby nie wiek, to chętnie miałabym więcej... Zawsze chciałam mieć liczną rodzinę.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No caly czas boli, ale juz mniej niz przez ye pietwsze 3 dni. Zwykle rano w ogole nie boli, tylko w ciagu dnia sie nasila, a wieczorem juz ledwo chodze.
Wizyte mam za tydzien.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
A może przesuń sobie na wcześniej ?
Martwią mnie te twoje bóle, pewnie tylko rozciaganie albo malutka tak źle leży ale męczysz się już n ok tygodnia :(

Do góry