reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To mój niby najlepszy lekarz w mieście a sprzęt do dupy. Chyba , że aż tak się nie znam i nie widzę za bardzo co gdzie jest. Ale nawet zdjecia mi dał brzydkie. Ostatnie były o wiele lepsze.. pozostaje mi czekać do piątku..
A twoja lekarka ma 2d ?
2 i 3 i 4 ale teraz widze że ma sprzet o wiele lepszy, bo jak chodziłam z Kacprem to nie widziałam co i jak a teraz wszystko nosek, usta, paluszki u stop wszystko wyraźnie aż patrze i uwiezyuw nie moge

reklama

I know :D Piszesz że lekarz bardzo dobry, więc dlaczego miałby sie pomylić..? Myślę że gdyby nie był pewny, powiedziałby CI to, a chyba nie miał wątpliwości? Nie stresuj się tak dziewczyno...! Ledwie 1 dzień pocieszyłaś się Alicją :p

Dziewczyny jakie kosmetyki kupić dla noworodka? Jakiś krem czy coś?

Na pewno coś do kąpieli, do smarowania ciałka i linomag/ sudocrem żeby mieć do pupy. W sumie nie za dużo...

Klaudia, mój lekarz czasami też wydaje mi się ignorantem... W zasadzie nie mówił, że to źle ani, że dobrze czy niepokojące, jedynie, że się nie zgadza z wiekiem ciąży. Dodam, że mam pewność jeśli chodzi o to, kiedy doszło do zapłodnienia (30 września) bo miałam owulację wtedy. A potem dłuugi czas celibat więc niemożliwe aby później do tego doszło. 6 października miałam krwawienie, ale bardzo krótkie i skąpe, mój okres jest długi, trwa 7 dni, jest obfite a to może góra 3 dni trwało. To wszystko takie zastanawiające...​

I know :D Piszesz że lekarz bardzo dobry, więc dlaczego miałby sie pomylić..? Myślę że gdyby nie był pewny, powiedziałby CI to, a chyba nie miał wątpliwości? Nie stresuj się tak dziewczyno...! Ledwie 1 dzień pocieszyłaś się Alicją :p

Na pewno coś do kąpieli, do smarowania ciałka i linomag/ sudocrem żeby mieć do pupy. W sumie nie za dużo...
Dziękuję a co myślisz o tej maści?
Link do: BEPANTHEN Maść na ODPARZENIA odpieluszkowe 30g
czy lepiej sudocrem/linomag? i który z nich lepszy?

Klaudia, myślę, że niczego nie możemy być pewne. Ile to przypadków jest, że z dziewczynki robi się chłopczyk i na odwrót. Moja młodsza siostra do 30 tygodnia ciąży była chłopcem, także różnie bywa. :) A nie ma gdzieś wątku gdzie wstawiacie i oceniacie zdjęcia tego co mają maleństwa między nóżkami? Może to by jakoś pomogło określić w przybliżeniu, a na pewno jest to ciekawe. Jak się ostatnio dowiedziałam, że moja Adusia ma jądra to byłam w niemałym szoku... Tak to jest jak się człowiek nastawi. :)
Mój się pokazał tak koło 15 tygodnia i od tamtej pory za każdym razem tak się witamy na USG [emoji2] i moja lekarka i lekarz na połówkowych powiedzieli, że w tej kwestii już się nic nie zmieni. Jest i będzie chłopak [emoji4]
f05ddad382e9abe9b51a3edb711a6c78.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dzieki za odpowiedź. Bo mi moja mama cały czas truje, że tyle tabletek, że nie powinnam brać a mysle, że gin wie co robi☺️
Lekarz wie co robi. Mi mama mówi , że dziwne , że nie biorę nospy. Bo czasem mam bóle brzucha a to by pomogło. Ale nie biorę skoro lekarz nie przepisał. Tylko czasem, jak muszę.
A mam wstawić tu czy na tamten wątek ze zdjęciami? Nie chcę bałaganu robić, a ze mnie forumowiczka jak z koziej d... trąba. Nawet cytować nie potrafię :-D
Wstaw tutaj :)

Lekarz wie co robi. Mi mama mówi , że dziwne , że nie biorę nospy. Bo czasem mam bóle brzucha a to by pomogło. Ale nie biorę skoro lekarz nie przepisał. Tylko czasem, jak muszę.

Wstaw tutaj :)
No właśnie ja też biorę nospe i magnez gdy musze nic na stałe w piątek zapytam czy mam nie zacząć czegoś brać na stałe

reklama
Do góry