reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Strzałka przyrodzenie, czerwonym nogi oznaczyłam. Marta u Ciebie to i ja nawet widzę, ze chłopczyk... U mnie taka pewna nie jestem, ale to może przez to, że długo na dziewczynkę byłam nastawiona i moja psychika odrzuca myśl o chłopcu czy coś w tym stylu. Chociaż chłopiec też będzie cieszył, wiadomo. :)Zobacz załącznik 842408
Jak dla mnie to widać, że chlopczyk :) na moich było widać , że dziewczynka

f2w39n7303c24ozn.png

@olaaa7 to pewnie będziesz musiała odebrać w centrali...

Mi do tej pory nawet szybko minął dzień, ale chętnie poszłabym już do domu.. tak myślę że może będę wcześniej wychodzić i pracować z domu jeszcze...

U mnie ciąża na USG w zasadzie dokładnie taka jak z OM

Halo[emoji3] ja od rana mam szał zakupowy. Kupujemy z mamo mieso i niedlugo bedziemy robic szynki i kielbase mniam[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Jutro już zaczynam 6 miesiąc[emoji7] a w czwartek mam lekarza.. Już sie doczekac nie mogę[emoji13] od razu sie dowiem co to za guzek mi sie zrobil miedzy nogami. Troche mnie to niepokoi ale wytrzymam jeszcze do czwartku.

0d1ysek2mn7ttb5t.png

A no zapomniałam, że biorę też Euthyrox 100.

No jak tak czytam ile niektóre dziewczyny biorą tabletek to mi dziwnie [emoji14]

No mnie ostatnio też pobolewa podbrzusze jakbym miała lekkie zakwasy, szczególnie rano. Ale to chyba nie skurcze a macica rośnie.
A co to jest ten euthyrox? Ja biorę tylko pregne i czaasem magnez :) brzuch mi twardnieje, ale nie boli więc myślę, że może to wzdecia

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry