reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

1520948518-e5a7ce926ba2bf99-aaaaaa.jpeg
nie jest to najaktuakniejsze zdjęcie bo to screen z filmiku z któryś badań, ale za każdym razem tak wygląda

f2w39n7303c24ozn.png
Rzeczywiście jest luka między wargami. I wygląda jak część kobieca nie siusiak :D ciężko by było chyba się pomylić przy takim widoku :D

reklama
Dziewczyny kupujecie przewijak dla maleństwa? Właśnie zastanawiam się nad takim na łóżeczko na początku myślałam że będę normalnie przewijać i wycierać po kąpieli na łóżku ale teraz patrze ze nie są drogie te przewijaki

Ja jak najbardziej. Mam sporą sypialnię, ale i tak nie wyobrażam sobie organizacyjnie za każdym razem gdzieś się z całym bałaganem "rozkladać". Moim zdaniem najwygodniej mieć przewijak w jednym miejscu, obok miejsce na pieluchy i kosmetyki... inaczej co chwilę po coś musisz iść, sięgać- maść, pielucha, chusteczki, czyste ubranko, a w międzyczasie siku/ kupa i zaczynasz od początku :) Tym bardziej przy małej przestrzeni uważam że dobrze jest to przemyśleć żeby mieć wszystko w zasięgu ręki.. pomyślcie jeszcze że po kilku miesiącach dzieciaczki będą się przekręcać, więc chwila nieuwagi, sięgnięcia po coś i maluch już jest gdzie indziej ;)

Klaudia, wiem, ze nie do mnie pytanie ;) u mnie na zdjeciu dzidzi tak wyglądają miejsca intymne córki, tak jak ta strzaleczka pokazuje.
IMG_20180313_145111.jpg

Załączniki

• IMG_20180313_145111.jpg
    IMG_20180313_145111.jpg
    165,3 KB · Wyświetleń: 256
Wronka199 - guzek pomiedzy nogami? Moze hemoroidy? Albo Ci opadly narzady rodne jak mi?
Klaudiaa975 - a moze napij sie miety jesli to jelita? Mnie czasami mocno bola do momentu wyproznienia i pozniej mam spokoj.
Nowaja16 - ja nigdy nie kupowalam przewijaka . Zbedny wydatek. Przewijalam wszedzie - na lozku,kanapie,podlodze..
Już przeszło ale mimo wszystko już muszę wstać w końcu z tego łóżka. To zrobię miętę , dziękuje , że przypomniałaś :)
No wlasnie nie mam pewnosci czy ro hemoroid. Gulka czerwona między pochwa a odbytem i boli przy dotykaniu. Hemoroid raczej bylby zaraz przy odbycie

0d1ysek2mn7ttb5t.png
Pisałam Ci ostatnio. Że to może być żylak który się nie wchłonął podczas zaparcia lub hemoroid. I tez się zdarza ,że jest pomiędzy.
No chyba tak zrobię :)
Pisałam do @Onaszczesliwa2018 ale ty też sobie weź jak Cię boli brzuch :)
No taka komoda 250 zl z tego co patrzylam. A pokoik mam malutki 9m2 wiec duzo nie wejdzie a jeszcze mam szafę w zabudowie

0d1ysek2mn7ttb5t.png

Zbędny wydatek, do tego duzy. Bo nie wiem czy są rozmiary wanienek, ale za.kazdym razem jak widziałam taka wanienkę w komodzie na żywo to na 3/4 miesiące i koniec.

Klaudia, wiem, ze nie do mnie pytanie ;) u mnie na zdjeciu dzidzi tak wyglądają miejsca intymne córki, tak jak ta strzaleczka pokazuje.Zobacz załącznik 842414
Dziękuje :) napatrze się na miejsca intymne waszych córek to będzie mi łatwiej rozróżnić mojej :D
[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] Nikodem 355g[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
1520949213-1c9c7e70450f6ec0-aaaaaa.jpeg

3jgxskjo51j6485i.png
Gratuluję ! :) Przeczuwałam u Ciebie synka :)

Ja jak najbardziej. Mam sporą sypialnię, ale i tak nie wyobrażam sobie organizacyjnie za każdym razem gdzieś się z całym bałaganem "rozkladać". Moim zdaniem najwygodniej mieć przewijak w jednym miejscu, obok miejsce na pieluchy i kosmetyki... inaczej co chwilę po coś musisz iść, sięgać- maść, pielucha, chusteczki, czyste ubranko, a w międzyczasie siku/ kupa i zaczynasz od początku :) Tym bardziej przy małej przestrzeni uważam że dobrze jest to przemyśleć żeby mieć wszystko w zasięgu ręki.. pomyślcie jeszcze że po kilku miesiącach dzieciaczki będą się przekręcać, więc chwila nieuwagi, sięgnięcia po coś i maluch już jest gdzie indziej ;)
Dokładnie masz rację łóżeczko będę miała obok komody a na komidzie będą wszystkie kosmetyki i rzeczy do przewijania to przewijak na łóżeczku super sprawa wszystko pod reka :)

reklama
Rzeczywiście jest luka między wargami. I wygląda jak część kobieca nie siusiak :D ciężko by było chyba się pomylić przy takim widoku :D
Jak już się człowiek napatrzy na różne zdjęcia to łatwo odróżnić [emoji16] nie wystarczy, że siusiak się schowa żeby się pomylić jeśli jest dobre zdjęcie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry