reklama
A tak w ogóle, to wczoraj odebrałam zamówiony polar 
Znalazłam na allegro tani polar całkiem niezłej jakości, w kawałkach od 0,5m...
Czarny, ciemno szary i jasno zielony mam w domu, jakiś ecru też
A kupiłam głównie z myślą o kolorowych poduszkach, aplikacjach czy karuzeli nad łóżeczkiem
(no i parę otulaczy pieluszkowych pewnie powstanie, bo na polarze się dobrze haftuje
)
A moje zamówienie wygląda tak:
(gdyby ktoś chciał namiary na sprzedawcę, to dajcie znać
polar jest prostszy w obróbce niż filc, i np wycięcie wzorów na karuzelę czy do naklejenia, itd, tam, gdzie nie potrzeba sztywności...
)
A kupiłam głównie z myślą o kolorowych poduszkach, aplikacjach czy karuzeli nad łóżeczkiem

(gdyby ktoś chciał namiary na sprzedawcę, to dajcie znać

Dla nie podstawowa różnica jest taka, że często mam jakieś drzemkiJa poduszki do spania nie mam, bo i bez śpię jak zabita. Mam bardzo mocny sen i narazie nie odczuwam żadnej roznicy w spaniu przed ciążą było tak samo

kinga30
Fanka BB :)
Ja w dzień to żadnej drzemki nie robię, nawet chociaż bym chciała nie mogę zasnąćDla nie podstawowa różnica jest taka, że często mam jakieś drzemkii śpię więcej niż przed ciążą (miałam okresy gdzie spałam po 4h, czasem 4,5h+drzemka, w porywach do 6h...)
![]()

kinga30
Ładny ten polar ale ja bym nie wiedziała co z tym zrobićA tak w ogóle, to wczoraj odebrałam zamówiony polar
A kupiłam głównie z myślą o kolorowych poduszkach, aplikacjach czy karuzeli nad łóżeczkiem(no i parę otulaczy pieluszkowych pewnie powstanie, bo na polarze się dobrze haftuje
)
![]()
(gdyby ktoś chciał namiary na sprzedawcę, to dajcie znaćpolar jest prostszy w obróbce niż filc, i np wycięcie wzorów na karuzelę czy do naklejenia, itd, tam, gdzie nie potrzeba sztywności...
)
![]()

Ja potrafię zasnąć o każdej porze, i to głęboko - kilka lat "ciekawego" trybu życia, projektów, itdJa w dzień to żadnej drzemki nie robię, nawet chociaż bym chciała nie mogę zasnąć [emoji5] ale wieczorem najpóźniej 21.30 już spie czasami 22 i rano budzę się o 6
Pracowałam swego czasu po 15-16h dziennie, plus ogarnięcie domu, kotów, siebie (prysznic, ubieranie się itd), ugotowanie czegoś, a czasem i bieganie...
(a wcześniej okres okolorozstaniowy z ex, kiedy spałam 2-3h...) - po kilku miesiącach człowiek uczy się zasypiać zawsze, wszędzie i w każdej pozycji
A potem tryb życia wraca do normy, ale umiejętność zostaje

kinga30
Też myslalam, że się naucze drzemki przy dzieciakach bo przecież jak Kacper się urodził to ile razy było tak że o 23 albo jeszcze dalej byłam dopiero ogarnięta do spania a on taki typ, że co 2 godziny się budzil i wstawał 6,7 ale w dzień nie usnęłam. Dwa lata temu wrocilismy z andrzejek o 4 młody jak mamę usłyszał się rozbudził a rodzice od razu jechali do domuJa potrafię zasnąć o każdej porze, i to głęboko - kilka lat "ciekawego" trybu życia, projektów, itdplus doświadczenia ze snem polifazowym - np 3h snu w nocy + 3x20min drzemki, i człowiek jest wyspany
Pracowałam swego czasu po 15-16h dziennie, plus ogarnięcie domu, kotów, siebie (prysznic, ubieranie się itd), ugotowanie czegoś, a czasem i bieganie...
(a wcześniej okres okolorozstaniowy z ex, kiedy spałam 2-3h...) - po kilku miesiącach człowiek uczy się zasypiać zawsze, wszędzie i w każdej pozycji
A potem tryb życia wraca do normy, ale umiejętność zostaje
![]()

SzczęśliwaCiężarna
Siostra trzymała dla mnie i czekała na moje prenatalne by mieć pewność co do płci czy ma mi szykować po córce czy synu [emoji4] i sama 4h to dla mnie pakowala bo zaglądała do worków po synie czy tam nie ma dziewczecych rzeczy bo czasem i on coś nosił po domuNo duzo tego, ale to tak sie wydaje jak wszystko na raz sie dostanie. Ja w piwnicy pewnie tez tyle tego mam, a na raxie przynioslam tylko to co na poczatek potrzebne[emoji6] No i ja mam o tyle dobrze, ze wszystko mam posegregowane i opisane[emoji5]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
olaaa7
Nic się nie przejmujNie uwiezycie ale w 4 tygodnia przytulal 6.5 kg nie mogłam uwiezyc A jestem po operacji zmniejszenia żołądka jak ja to zrobiłam razem 10 kg do przodu masakra
![]()
Ooo dziękiDziewczyny, jesli któraś ma jakies wesele czy podobną okazję na wiosnę polecam mohito na poszukiwania sukienki! Przepiękne są i w większośc odcinane pod biustem, niektóre takie lejące do ziemi. Normalnie patrzyłam na nie jak zakochana i mimo, że nie mam żadnej takiej imprezy to przymierzyłam i na naprawdę na kobiecie w ciaży super wygladają. Ł powiedział że wyglądam jak księżniczka i kupujemy, to go uświadomiłam, że przecież nie szykuje Nam sie żadne wesele, a nie będę w sukni wieczorowej latać do biedro na zakupy![]()
Podziel się: