reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już widzę jakbym miała mojego wilczura ważącego 40 kg wrzucic do wózka :D Ale codziennie chodziła do pokoju Stasia i zaglądała w wózek, chyba sprzawdzała czy przez noc tam sie dziecko nie pojawiło :D
Strasznie za nią tęsknie :( Została teraz u teściów. Ma tam wielkie podwórko i codziennie spacery po lesie a ja coraz mnie żwawa i aktywna. Po porodzie myśle ze ok. 2 tygodnie i będzie spowrotem z Nami. Ale dziś jak wychodzilam do sklepu to tak mi się smutno zrobiło, bo jak zakładałam buty to ona od razu smycz przynosiła i mnie szturchała pyszczkiem żeby ją też juz ubrać. A teraz dom pusty :(

To fakt. Mają podejscie takie bardzo naprzeciw pracownikowi. Tak samo mają super pakiety socjalne, sportowe, medyczne itp

moje odbydwa ważą w sumie 4kg :D tez sie boje jaka bedzie reakcja na dziecko bo czesiek to moj przydupas... ja jestem jego mamą i nikt inny moze nie istniecogolnie bardzo łagodni i lubia dzieci na koty szczekają tylko zza okna hahaaha bo na zywo jak sie spotkaja to udajją ze nie widzą kota (koty są 2 x wieksze od nich )

reklama
A to nie chwaliłaś się że też ją kupiłaś albo ja przeoczyłam :) A jaki kolor wzięłaś i rozmiar? Bo na tej m/l jest napisane, że w biuście ma 90-125, ja mam jakoś 98cm. A jak ona Ci się układa na brzuszku? Bo też nie masz jeszcze sporego.
Kupiłam czerwoną xs/s, na brzuszku super :) w cyckach wolałabym parę cm więcej ;)
Jak ewentualnie choć trochę słońca wyjdzie i się zbiorę, to zrobię jakieś foto ;)
A jak nie, to jutro rano ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mam nadzieję, że ta m/l będzie na mnie dobra :)
Dziewczyny jak mam wizytę 5 kwietnia to kiedy najlepiej iść zrobić tą glukozę? Mam jeszcze przy okazji też oddać mocz i zrobić morfologię.
Przed świętami ;)
Nie będziesz w święta myślała, że musisz jeszcze zrobić, poza tym gdybyś musiała powtórzyć (albo odruchowo rano coś zjadła ;)) to będzie w razie czego kiedy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja już widzę jakbym miała mojego wilczura ważącego 40 kg wrzucic do wózka :D Ale codziennie chodziła do pokoju Stasia i zaglądała w wózek, chyba sprzawdzała czy przez noc tam sie dziecko nie pojawiło :D
Strasznie za nią tęsknie :( Została teraz u teściów. Ma tam wielkie podwórko i codziennie spacery po lesie a ja coraz mnie żwawa i aktywna. Po porodzie myśle ze ok. 2 tygodnie i będzie spowrotem z Nami. Ale dziś jak wychodzilam do sklepu to tak mi się smutno zrobiło, bo jak zakładałam buty to ona od razu smycz przynosiła i mnie szturchała pyszczkiem żeby ją też juz ubrać. A teraz dom pusty :(

To fakt. Mają podejscie takie bardzo naprzeciw pracownikowi. Tak samo mają super pakiety socjalne, sportowe, medyczne itp
Brzmi podobnie co u mnie ;)
Niestety u O w pracy już nie jest tak fajnie, choć szefa ma fajnego, i urlopu zaległego sporo, więc po porodzie będzie że mną ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry