reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiem wam dziewczyny ze sie wkur...... Ludzi od cholery rozumiem ze starsi a obok gabinet lekarski .....a przede mna dwie babki do ginekologa i siedza sobie siksy zasrane a ja stac musze. Boze co za narod.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurde :/ biedactwo ://

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My dziś wizytujemy, w końcu :)
Trzymam kciuki :)
Powiedz że ci słabo i w ciąży jesteś !!!
Niektórzy to w ogóle bez pojęcia są .. ale nawet na ulotkach pisze przed gabinetami ,że kobiety W WIDOCZNEJ ciąży, wchodzą bez kolejki itp. no a jak któraś ma mały brzuch to co ? Dyskryminacja, nie każda musi mieć bęben , że się na korytarzu nie zmieści..

Dziewczyny , któras ma lozysko na przedniej ścianie ?
Zaczęłam czytać i źle wpisałam w google, " łożysko przodujące " boże, co ja się naczytałam. Dopiero później przemyślałam , ze łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie to dwa różne pojęcia :o

A chciałam doczytać , kiedy będę mogła się spodziewać mocniejszych regularnych skurczy.. bo czuję ciągle słabe o raz na dzień /dwa , czasem trzy :/
Ja mam na przedniej ścianie i ruchy też czuję słabo, tzn ruchów to nie wiem czy czuję, czuję kopniaczki. Dziś już 23+2 a czuję dalej tak samo, nic mocniej a nawet ostatnio powiem Ci, że czasem myślę, że słabiej, albo się mały inaczej ułożył albo łożysko się podniosło.

Świetne wiadomości [emoji1] a tak zmieniając temat pamiętam, że idziesz na wesele i chciałam Ci pokazać jaka jest piękna na stronie lou... Ale cena też powala... No, ale kopara mi opadla ... Jest na stronie film jak ta sukienka pięknie plynie podczas chodzenia...
1521023336-9ce2e71caf505a77-aaaaaa.jpeg
1521023346-59cfbbae948a6c02-aaaaaa.png

f2w39n7303c24ozn.png

o jezu.... <3

Dziewczyny , któras ma lozysko na przedniej ścianie ?
Zaczęłam czytać i źle wpisałam w google, " łożysko przodujące " boże, co ja się naczytałam. Dopiero później przemyślałam , ze łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie to dwa różne pojęcia :o

A chciałam doczytać , kiedy będę mogła się spodziewać mocniejszych regularnych skurczy.. bo czuję ciągle słabe o raz na dzień /dwa , czasem trzy :/

napewno kolo 24 tyg juz regularnie bedziesz czuc

a ja wlasnie zamowiłam torbe do szpitala i do korzystania po urodzeniu nie wychodzac z domu rozwaliłam znow kase :errr: ale apacz mnie urzekł :D

Załączniki

• 22_LML5851.jpg
    22_LML5851.jpg
    69,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry