reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale oszukiwałas córkę :D:laugh2::laugh2:

A w jaki sposób zostałaś wgl moderatorka ?:p
A przy okazji, trzeba wizyty znów poprawić :)

Wizyty poprawiam siedząc przy kompie, a co do zostania moderatorką - w sumie tak jakoś wyszło ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Weź no...! Teraz ja też chcę :(

Myślę że w tym poście kluczowe jest słowo DZIŚ :D

Właśnie czytałam kiedyś artykuł, że tak naprawdę w autobusach, tramwajach, najbardziej narażone na ewentualne nagłe hamowanie czy stłuczki są dzieci i paradoksalnie właśnie powinniśmy je sadzać na siedzeniach, bo lecą od razu do przodu. A często ludzie się oburzają jak widzą przedszkolaka siedzącego...
No, dokladnie.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry[emoji6]

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne.

@Karla88 fajna ta torba la millou. Kupowalas na ich stronie? Ja jeszcze czekam na nowe wzory[emoji6]

My mamy auto starsze niż 2015 i jest isofix. My mieliśmy bazę zarówno do lupiny, jak i do następnego fotelika. Teraz też zamierzamy kupić lupine z bazą.

@oliwka_11 mamaginekolog sprzedaje takie przypinki z napisem jestem w ciąży. U Ciebie nie widać brzuszka, więc były by jak znalazł.

Ja mam dziś polowkowe, ale się nie stresuje. Nie zakładam opcji, że może być coś źle.

Miłego dnia[emoji173]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia :)
Ja dzis przesadzilam... zrobilam zakupy za ponad 700 zl:/ ehhh dzis juz nie siedze na tych sklepach internetowych bo cos znowy wynajde
To sporo :D co kupiłaś ? :)
A ona dawala sie oszukiwac[emoji23] Trwalo tak do roku[emoji3]

Przynajmniej się wysypialas :D może z moją się tak uda , że będzie spiochem :p bo lubię się wyspać :D
Wiesz co, nie umiem sie tak upomniec. Ale rozpielam kurtke zeby brzuszek byl lepiej widoczny i nic. A jest na prawde spory.

To właśnie źle, powinnaś się odezwać. Jednak tu chodzi o zdrowie twojego dziecka. Można się uderzyć w brzuch, upaść. No dziwię się , że ludzie udają , że nie widzą..

Hahaha ja też [emoji3] [emoji3] bardzo mi się podoba [emoji1] a powiedz mi czy ten fotelik jest z adapterami? Muszę do nich napisać czy będzie pasować do naszego auta [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do auta będę kupować jeszcze bazę, której nie ma w tym zestawie. Adaptery na pewno są ale tylko do wózka [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Powodzenia :)

To sporo :D co kupiłaś ? :)

Przynajmniej się wysypialas :D może z moją się tak uda , że będzie spiochem [emoji14] bo lubię się wyspać :D

To właśnie źle, powinnaś się odezwać. Jednak tu chodzi o zdrowie twojego dziecka. Można się uderzyć w brzuch, upaść. No dziwię się , że ludzie udają , że nie widzą..
Jeszcze na corke musialam uwazac[emoji53]

Dzień dobry[emoji6]

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne.

@Karla88 fajna ta torba la millou. Kupowalas na ich stronie? Ja jeszcze czekam na nowe wzory[emoji6]

My mamy auto starsze niż 2015 i jest isofix. My mieliśmy bazę zarówno do lupiny, jak i do następnego fotelika. Teraz też zamierzamy kupić lupine z bazą.

@oliwka_11 mamaginekolog sprzedaje takie przypinki z napisem jestem w ciąży. U Ciebie nie widać brzuszka, więc były by jak znalazł.

Ja mam dziś polowkowe, ale się nie stresuje. Nie zakładam opcji, że może być coś źle.

Miłego dnia[emoji173]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
I właściwe założenie [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry