reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Musze jednak zamówić laktator może przy okazji butelki ze dwie , i tu pojawia się pytanie jakie ? Lepsze te Avent naturalny, te miałam przy synku (też dwie ) bo karmilam piersią ale zawsze do czegos potrzebne, czy te toomme tipee (chyba źle to napisała )

reklama
Zalezy od wagi prawdopodobnie[emoji13] u mnie jakby mozna bylo to 100 bym dostala hahah

0d1ysek2nd7i49el.png
Przypuszczam że dostanę kilogram glukozy do wypicia skoro to zależy od wagi :D

Z fotelikami, jak ktoś ma swoje auto, to też bym sprawdziła czy pasują do auta, w rożnych autach fotelik jest np. inaczej nachylony, bo to jednak mega ważne w kwestii bezpieczeństwa. W Wawie są miejsca w których sprawdzają i dopasowują foteliki pod kątem auta, pewnie w innych miastach też.
DOKŁADNIE! Jak kupowalismy wózek to chceilismy kupic od razu fotelik. NIe kupujemy żadnego który pasuje do wózka bo te które sa nosidełkiem słabo wypadają w crash testach. I własnie facet Nas pytał jak dłuho jeszcze bedziemy mieli to auto, Ł odpowiedział że max 2 miesiące to facet powiedział, zeby przyjechac juz nowym. Bo może byc tak że do Vectry był by idealny ale w nowym będzie np zły kat nachylenia.

(@Karla88 NIE PATRZ)

@olaaa7 i ogólnie- DaWanda ma sporo rzeczy ciążowych też, ta mega fajna na codzień:

Link do: 1580 SUKIENKA DO KARMIENIA CIĄŻA SUWAKI BEŻ
EJ ZIOMKU! Mnie też ostrzegaj przed takimi rzeczami! Zbrankrutuje :D

Dziewczyny , któras ma lozysko na przedniej ścianie ?
Zaczęłam czytać i źle wpisałam w google, " łożysko przodujące " boże, co ja się naczytałam. Dopiero później przemyślałam , ze łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie to dwa różne pojęcia :o

A chciałam doczytać , kiedy będę mogła się spodziewać mocniejszych regularnych skurczy.. bo czuję ciągle słabe o raz na dzień /dwa , czasem trzy :/
Klaudia ja mam na przedniej i faktycznie te ruchy są jakby tłumione. Jeszcze zależy jak się ułoży. Jak ma nogi na dole to czuję wyraźnie i dość mocno ale jak ma na górze to tylko lekko i ogólnie nie czuję co chwila, raz na jakiś czas.

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Też planuję je kupić :)

Aż mam wyrzuty sumienia teraz [emoji28]

Dziewczyny dziś kurier odbiera wózek i fotelik (mam już nr nadania :D ), więc mam nadzieję, że jutro będzie Boże Narodzenie, dzień dziecka i urodziny w jednym :D

Coś mnie głowa zaczęła mulić a tu jeszcze ten endokrynolog :(

Głową to pewnie przez pogodę.... :(
No i czekamy na zdjęcia wózka [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Musze jednak zamówić laktator może przy okazji butelki ze dwie , i tu pojawia się pytanie jakie ? Lepsze te Avent naturalny, te miałam przy synku (też dwie ) bo karmilam piersią ale zawsze do czegos potrzebne, czy te toomme tipee (chyba źle to napisała )
Ja uzywalam tommie tippe i bylam bardzo zadowolona. Ale uzywalam ich dopiero jak skonczylam karmic piersia. Przy piersi uzywalam tylko Calmy z Medeli. I teraz mam tali sam zamiar.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny , któras ma lozysko na przedniej ścianie ?
Zaczęłam czytać i źle wpisałam w google, " łożysko przodujące " boże, co ja się naczytałam. Dopiero później przemyślałam , ze łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie to dwa różne pojęcia :o

A chciałam doczytać , kiedy będę mogła się spodziewać mocniejszych regularnych skurczy.. bo czuję ciągle słabe o raz na dzień /dwa , czasem trzy :/
Ja też mam na przedniej ścianie i ruchy są,ale szału nie ma;) nie mam też porównania,bo nigdy wcześniej nie byłam w ciąży,ale np.wczoraj prawie nic nie czułam, a dziś już lepiej z ruchami.Myślę,że nie ma powodu do zmartwień:)

reklama
Do góry