reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To może od wzrostu :D ja 178 i 65kg. :D i też 75 kazała mi kupić.

A jak później będziesz jeździła ? Jak jeszcze malutkie się urodzi ? Też busami ?

Zostaje nam czekać do późniejszych tygodni aż dzieciaczki będą duże i silne :)

Smacznego :* ja lubię bułki kajzerki z uduszonymi pieczarkami, pokrojonymi w kostkę, do tego cebula , papryka też w kostkę malutka i uduszone, wszystko zmieszane z przyprawami i śmietaną :) na bułkę i do piekarnika :) pychotka :D

Te tp które wstawiłam są tez w kształcie brodawki więc nie zaburzają funkcji ssania :)

Poczułam dzisiaj raz :) ale nawet taki słaby jeden kopniaczek na dzień , tak uspokaja *.*

Zazdroszczę :):)
Klaudia no tak, autobusami i tramwajami. Innego wyjscia nie mam[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Was nie można nawet na chwilę zostawic!!! Kiedy ja to nadrobię??[emoji3][emoji3][emoji3]
Z malej wizyty u fryzjera zrobiła się metamorfoza. A.że wlosy były ciemny bordo to żeby je rozjaśnić.trzeba przejść przr kolor rudy. Więc jestem.ruda!!!! [emoji3][emoji3][emoji3]
Zjadlam odbiad, odrobilam lekcje.z.córką i będę.nadrabiać forum. Ale produkcja.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ej nie doluj sie kazda z nas ma ten etap hormony ...
ja dzis uswiadomilam sobie ze zostalo 3 miesiace TYLKO 3 !!! i tym zyje

sciskam
Matko! Skoro te 6 mcy zlecialo migiem to boje sie myśleć jak szybko zleca te 3 mce...

0d1ysek2nd7i49el.png

Dziewczyny, ja choruję. Zaraziłam się od córki.
Chciałam tylko napisać że trzymam kciuki za najbliższe wizyty i gratuluję wczorajszych jeśli jakieś były, szczerze to nie wiem :-)
Idę leżeć, trzymajcie się zdrowo. :-*
To zdrowiej szybko!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@_agnieszka_ domyślałam się co czujesz. Ja co prawda mogę robić wiecej niż Ty , ale co to jest pójść do biedro, zrobić zakupy i wrócic? Wczesniej cały dzień na obcasach, w mundurze kiknanaście tysiecy(czasami więcej) kroków dziennie w szybkim tempie. Królowa zorganizowania i ratowania wszystkiego co sie sypało. A teraz? Jak musze iść na pocztę to sie zastanawiam czy dam rade głupi list nadać... Ale popatrz na to z tej strony, że już bliżej niż dalej :) Hania już będzie z wami, więc znowu będziesz aktywna i będziecie na swoim! :)
Co do mieszkania też wiem co czujesz :D Zanim odebralismy nasze meiszkanie mieszkalismy na wynajmie. Warunki rodem z prl bo tak taniej. Gdy łamało się kolejne krzeszło czy zapadała sie szafka to myślałam że musze to przejść i będziemy w końcu na swoim :)

@gfusiarz wiesz co ja bym zrobiła na Twoim miejscu? powiedziałabym Twojemu że ma być Ci wdzieczny bo udało Ci sie wykorzystac promocję więc wydałaś duzo mniej niż powinnaś :D
Nic mu nie musze mowic bo on sie mnie nie czepia o kase:D wiec git:D zreszta i tak z mojej kasy poszlo:D

Do góry