reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak to nie na takich chipsów?:) są i to moje ulubione-pringles vinegret,ale niestety dziecko nie przepada za nimi,bo od razu mam zgagę i na razie musiałam sie przerzucić na inne smaki:D
Serio są??? Widocznie przegapilam, bo ja ogólnie chipsów nie jadam wcale, ale octowym i nie pogardzę :D Dzięki, no to będę szukać [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem przerażona tym ze wciagu 2 tyg tak się zmieniłam [emoji58]
A jeszcze 3,5 miesiąca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę jutro i az się boję wejścia na wagę. Nie.chce nawet o tym myśleć.
Mam dzise bardzo zły dzień. Całe popoludnie przeplakalam. Wiem, że to hormony ale nic nie poradzę. Przejrzałam szafę i okazało się że w.sumie w nic się nie mieszcze. I płacz. Na zakupy nie mam ochoty bo czuję się jak wieloryb. We wszystkim wyglądam jak słoń i mam jeszcze gorszy nastrój niż przed. Zawsze hiperaktywna teraz wysiaduje kanapę. Ech dół do potęgi dziś.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj biedna ja zaczęłam ta "burze hormonow "i widzę powoli każda lapie . Dużo pozytywnej energii śliczna Mamusiu[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] chyba że będzie miała drzemke[emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Podczas snu też może ładnie wyglądać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Czytam o waszej wadze i nie wiem co myśleć bo ja ostatnio nic nie tyję. Nie uskarżam się, bo zaczynałam już z nadbagazem, ale zastanawiam się czy wszystko jest ok. Od początku ciąży przytyłam niecałe 3 kg, a jem naprawdę dużo więcej niż przed ciążą. Chyba, że to te leki na tarczycę, które muszę w ciąży brać tak działają... W piątek połówkowe to się dowiem czy wszystko jest ok :D

Własne dzieciatko zawsze jest piękne [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tak pamiętam jak mój mi się wydawal cudny jak się urodził. Nie mogłam się na niego napatrzeć :) A teraz obiektywnie po latach jak patrzę na zdjęcia no to... jak to noworodek, szału nie ma ;)

Czytam o waszej wadze i nie wiem co myśleć bo ja ostatnio nic nie tyję. Nie uskarżam się, bo zaczynałam już z nadbagazem, ale zastanawiam się czy wszystko jest ok. Od początku ciąży przytyłam niecałe 3 kg, a jem naprawdę dużo więcej niż przed ciążą. Chyba, że to te leki na tarczycę, które muszę w ciąży brać tak działają... W piątek połówkowe to się dowiem czy wszystko jest ok :D

Kochana moja przyjaciółka w całej ciazy przytyła 7 kg to jest marzenie a pierwsze kg przyszły po 25 tyg wiec może masz tez takie szczęście i nie przytyjesz dużo

Tak pamiętam jak mój mi się wydawal cudny jak się urodził. Nie mogłam się na niego napatrzeć :) A teraz obiektywnie po latach jak patrzę na zdjęcia no to... jak to noworodek, szału nie ma ;)

Dobrze, że jesteśmy zaslepione [emoji16] pewnie przez instynkt macierzyński

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kochana moja przyjaciółka w całej ciazy przytyła 7 kg to jest marzenie a pierwsze kg przyszły po 25 tyg wiec może masz tez takie szczęście i nie przytyjesz dużo

Byłoby super :D Zwłaszcza, że w 1 ciąży było aż 23 kg...

Do góry