reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak sobie tatuś słucha co się dzieje u malucha <3
1521055094-b9f5b05ec869263e-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kot77b2k5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Rozrysowałam sobie w końcu te szafy :p raczej nagryzmolilam :D ale wiem gdzie wieszaki, gdzie półki :) tylko na przedpokoju jeszcze nie za bardzo mi się podoba. Po bokach od góry do dołu póki, oo środku u góry półka po środku wieszaki na dole buty i po boku znowu półki. Wydaje mi się że lepiej więcej półek. Bo ja i K dużo kurtek, nie mamy a lepiej więcej miejsca mieć na ręczniki, pościel, koce itp ?:p tylko te półki u samej góry mi się nie podobają bo szafa będzie do sufitu i znowu grzebać na stołku do samego tyłu , nie lubię tak :/ najwyżej bede tam chowała coś w pudełkach, żeby lepiej było mi wyciągać ..

Ja w pierwszej 30 kg [emoji23]
Ciekawe ile w pt wyjdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety tą ciążę zaczęłam mając prawie tyle kg co w tamtej w 9m więc teraz muszę wagi pilnować. Ale nie są to kilogramy, które zostały po 1 ciąży bo tamte 23 kg prawie w całości zrzuciłam. One są efektem, siedzącej pracy, stresu i prawdopodobnie niezdiagnozowanych wczesniej problemów z tarczycą. Więc po urodzeniu oprócz powrotu do wagi sprzed ciąży mam jeszcze 20 kilo do zgubienia [emoji33]. Liczę na pomoc małego ssaka i codzienny nordic wózking :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wizytę jutro i az się boję wejścia na wagę. Nie.chce nawet o tym myśleć.
Mam dzise bardzo zły dzień. Całe popoludnie przeplakalam. Wiem, że to hormony ale nic nie poradzę. Przejrzałam szafę i okazało się że w.sumie w nic się nie mieszcze. I płacz. Na zakupy nie mam ochoty bo czuję się jak wieloryb. We wszystkim wyglądam jak słoń i mam jeszcze gorszy nastrój niż przed. Zawsze hiperaktywna teraz wysiaduje kanapę. Ech dół do potęgi dziś.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna.. jutro będzie lepszy dzień :**
Ja bym Cię chętnie wyciągnęła na zakupy :)
Własne dzieciatko zawsze jest piękne [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Najpiękniejsze :):):)
Ja w pierwszej 30 kg [emoji23]
Ciekawe ile w pt wyjdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja nie wiem jak mam mówić i rozumieć swoją wagę..
* Zaczęłam z wagą 65.
* Do 16 ważyłam 59/60.
* W 20 ważę 65.

Do góry