reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zapewniam Cie, ze nie przesadzam. Z szafy mi sie wcale nie wysypuje i juz przed ciaza duzego wyboru nie mialam. Teraz juz wiekszosc za ciasna albo opieta. Na palcach rak moglabym policzyc ciuchy, ktore sobie kupilam przez ostatnie 5 lat.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To przykro mi , że aż tak ciężko ..
A raz na jakiś czas nie masz jakiś lewych 20zl z wypłaty ? Czasem za grosze można kupić coś fajnego..

reklama
Dobre podsumowanie :D ale w sumie nie słyszałam l tym... Matko jak się hoduje takiego giganta????

p19u3e3kot77b2k5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie wiem.. Moze jakies sterydy albo pasza.. U mnie na wsi mama tak kurczaki karmila zeby wieksze były[emoji13][emoji13] zartuje oczywiscie

0d1ysek2nd7i49el.png

Zapewniam Cie, ze nie przesadzam. Z szafy mi sie wcale nie wysypuje i juz przed ciaza duzego wyboru nie mialam. Teraz juz wiekszosc za ciasna albo opieta. Na palcach rak moglabym policzyc ciuchy, ktore sobie kupilam przez ostatnie 5 lat.

Ja też tak mam, ale ja po prostu nie lubię wydawać pieniędzy na ubrania. Z reguły jak już muszę to kupuję coś klasycznego i chodzę w tym tak długo, aż się rozpadnie. Ubrań mam bardzo mało, ale mi to nie przeszkadza :) Teraz może skoczę do ciucholandu na przetrwanie tych 4 miesięcy, chociaż mam na ciążę 2 pary spodni, 2 luźne bluzki z krótkim rękawem i 2 z długim, jedną tunike, leginsy i jedną sukienkę. W moim mniemaniu dość ;) Ale może wybiorę się do SH ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To przykro mi , że aż tak ciężko ..
A raz na jakiś czas nie masz jakiś lewych 20zl z wypłaty ? Czasem za grosze można kupić coś fajnego..
Niestety lewizny zadnej nie ma. A jak cos dodatkowo wpadnie to idzie na splate dlugow. Niestety w ciagu ostatnich 3 lat samochod nas pograzyl pod tym wzgledem[emoji53]

reklama
EJ ZIOMKU! Mnie też ostrzegaj przed takimi rzeczami! Zbrankrutuje :D

Dobrze, dodam Cię do listy NIE KUPUJ :D

Eh. Słaby. W piątek idzie znowu do szpitala, zobaczymy czy tym razem będzie wszystko ok...

Ale powiem Wam ze wydalam 700 zl ale na to co kupilam to nie duzo tak wiec zamowilam: laktator reczny z avent, 2 butelki z avent, zestaw pielegnacyjny tez z avent i nianie elektryczna z avent, kocyk, rożek, 2 kaftniki i smoczki:) ogolnie z samego philipsa te rzeczy wyszly ponad 700 ale ta promocja byla wiec dalam 470 a sama niania droga jest wiec w sumie udane zakupy:D

Tak naprawdę to super, dobry sprzęt i jak dodasz wszystko to w tej cenie naprawdę okazja..

@Veraska, zdrowia!

@Darka83, będą zdjęcia??

Do góry