reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ha skapnie, jak nie teraz to jak przyjdzie paczka, bo mała nie będzie :D

Jaka jawna dyskryminacja na forum [emoji28]

Najważniejsze, że zdrowe :) Może następnym razem uda się dziewczynka :) Chociaż ja też marzę następnym razem o córeczce :) A jeśli chodzi o bakterie w moczu to mnie gin powiedział, że taka może być moja uroda jeśli w posiewie wyjdzie mniej niż 10 do potęgi 3, no i wyszło mniej.

Dziewczyny co polecacie właśnie na te bakterie? Wiem, że rumianek bo ktoś wspominał ale coś z tabletek? Bo kazał mi brać Urosept albo coś podobnego a że Urosept stosowałam ostatnio i mało pomógł to pomyślałam, że może warto spróbować coś innego :)
Tylko urosept jest ziołowy potem już furagin ale to mocniejsze i raczej za zgodą lekarza

reklama
ja przez to ze tak puchłam w 1 ciazy too teraz z moim lekarzem musze porozmawiac bardziej o szczegółach bo ost razem w styczniu to tak na luzie w razie "WU" mi mowil co zrobic zeby ta woda mniej sie zatrzymywala wiec procz picia tj wody 2l dziennie i sol to mowil ze herbate z pokrzywy mozna tak naprawde jest kilka szkol ktore mowia czy wolno czy nie pokrzywa tez pomaga przy hemoglobinie niskiej ale polecil mii tez picie i to calkiem bezpieczne w ciazy mniszek lekarski tez dziala moczopednie i pomaga w pozbyciu wody z organizmu dzis sie wybiore do zielarskiego

Hej kobietki :) nie udzielam sie juz prawie w ogole, ale czytam z zapartym tchem prawie co dzien wszystko. Moje zycie jest nudne, wiec nawet nie mam o czym napisac.
Poki co walcze z cukrzyca, co rano mam depreche bo mimo insuliny cukry sa na poziomie 100, doktorka mowi tylko "zwiekszac" a mi to nie pomaga i mam ochote sie rozpasc.
Dochodzi oczywiscie strach o dziecko. Wizyte mam za tydzien rowny i sie zastanawiam czy nie poprosze gin o czestsze spotkania niz co miesiac, bo strasznie sie boje przez ta cukrzyce czy jest w porzadku wszystko. Plus zastanawiam sie jak bedzoe wygladal moj porod.
Chwilke byla wiosna, wiec checi do zycia mialam na 300%, teraz znow zima idzie, wiec spadly do minimum [emoji23]
Kilka dni temu odwiedzila mnie mama. Byla tydzien niecaly, ale dobre i co. Stesknilam sie juz za nia jak dziecko male [emoji16]
Cory moje zaziebione, mnie tez gardlo bolo, ale bez wieszych na szczescie powiklan.
Powiem Wam, ze mimo iz nie pisze, nie udzielam sie regularnie, to lubie podczytac co u Was i u Waszych dzieciatek i wiedziec ze wiele z nas laczy mnustwo sytuacji zyciowych, zdrowotnych, emocjonalnych. Czlowiek wie ze nie jest sam ze soba :) :)

Pewnie nawet nie będę pamiętała, co tam spakowałam [emoji23]

Dokładnie tak miałam- w ciąży chodzi się w jakiejś ograniczonej ilości ubrań, a potem masz nagle całą szafę do dyspozycji :)

Btw przez pewien czas w factory był sklep tchibo ale jakis czas temu zniknął chyba. Ale za to otworzyli outlet calzedoni i intimissimi :D

Rozumiem że wolisz staniki niż garnki? :D ...o Ł. nie pytam :D :D :D

Pp wizycie. Synek zostaje synkiem bez dwóch zdań. Bezwstydnie pokazał jajeczka i siusiaka. Zdjęć nie ma bo zaslanial buzię rączkami choć.doktor.próbował nam ładne 3d zrobić no ale.się nie udało. Waga 750 gram.
A puchniecie mam obserwować. Na razie.ciśnienie i wyniki są ok. Być może taka moja uroda. Z córką.przytylam 33 kilo. Szyjka dluga, zamknięta. Kolejna wizyta 11 kwietnia.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki :) nie udzielam sie juz prawie w ogole, ale czytam z zapartym tchem prawie co dzien wszystko. Moje zycie jest nudne, wiec nawet nie mam o czym napisac.
Poki co walcze z cukrzyca, co rano mam depreche bo mimo insuliny cukry sa na poziomie 100, doktorka mowi tylko "zwiekszac" a mi to nie pomaga i mam ochote sie rozpasc.
Dochodzi oczywiscie strach o dziecko. Wizyte mam za tydzien rowny i sie zastanawiam czy nie poprosze gin o czestsze spotkania niz co miesiac, bo strasznie sie boje przez ta cukrzyce czy jest w porzadku wszystko. Plus zastanawiam sie jak bedzoe wygladal moj porod.
Chwilke byla wiosna, wiec checi do zycia mialam na 300%, teraz znow zima idzie, wiec spadly do minimum [emoji23]
Kilka dni temu odwiedzila mnie mama. Byla tydzien niecaly, ale dobre i co. Stesknilam sie juz za nia jak dziecko male [emoji16]
Cory moje zaziebione, mnie tez gardlo bolo, ale bez wieszych na szczescie powiklan.
Powiem Wam, ze mimo iz nie pisze, nie udzielam sie regularnie, to lubie podczytac co u Was i u Waszych dzieciatek i wiedziec ze wiele z nas laczy mnustwo sytuacji zyciowych, zdrowotnych, emocjonalnych. Czlowiek wie ze nie jest sam ze soba :) :)

moje zycie jest nudne :D pobiłaś dzis wszystko jak na mitiingu gospodyń domowych ahahah
ale moje tez jest nudne codziennie to samo 8-16 praca potem sklep, przyjezdzam do domu jem pogadam z mezem corką zrobimy lekcje ide pod prysznic i spac i rano znow to samo...

Możesz pisać nawet nie ciekawe rzeczy ☺️ moje życie tez raczej nudne ale lubie się tu udzielac bo tak oo wiele razniej i czas szybciej plynie☺️

Pp wizycie. Synek zostaje synkiem bez dwóch zdań. Bezwstydnie pokazał jajeczka i siusiaka. Zdjęć nie ma bo zaslanial buzię rączkami choć.doktor.próbował nam ładne 3d zrobić no ale.się nie udało. Waga 750 gram.
A puchniecie mam obserwować. Na razie.ciśnienie i wyniki są ok. Być może taka moja uroda. Z córką.przytylam 33 kilo. Szyjka dluga, zamknięta. Kolejna wizyta 11 kwietnia.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

super !!! A ja myslalam ze bylam jedna na milion ze przytylam 30 kg :D

moje zycie jest nudne :D pobiłaś dzis wszystko jak na mitiingu gospodyń domowych ahahah
ale moje tez jest nudne codziennie to samo 8-16 praca potem sklep, przyjezdzam do domu jem pogadam z mezem corką zrobimy lekcje ide pod prysznic i spac i rano znow to samo...
Haha, serio mam tak monotonny czas, ze az sama sie zastanawiam co z tym zrobic. A jak juz cos wymysle, to mi sie nie chce [emoji23]
Potrzebuje slonka, zieleni, moich kwiatkow, bo padam juz.

reklama
Dzień dobry :)
My zaczynamy zaraz podbój budowlanych sklepów... Wszystko co potrzebne od początku do remontu.... Normalnie fascynujące zakupy hehe No ale i przez to trzeba przejść ;)
Powodzenia na wizytach :)

Miłego dnia mamusie :*

p19u3e3kwnvnolw6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry