reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej kobietki :) nie udzielam sie juz prawie w ogole, ale czytam z zapartym tchem prawie co dzien wszystko. Moje zycie jest nudne, wiec nawet nie mam o czym napisac.
Poki co walcze z cukrzyca, co rano mam depreche bo mimo insuliny cukry sa na poziomie 100, doktorka mowi tylko "zwiekszac" a mi to nie pomaga i mam ochote sie rozpasc.
Dochodzi oczywiscie strach o dziecko. Wizyte mam za tydzien rowny i sie zastanawiam czy nie poprosze gin o czestsze spotkania niz co miesiac, bo strasznie sie boje przez ta cukrzyce czy jest w porzadku wszystko. Plus zastanawiam sie jak bedzoe wygladal moj porod.
Chwilke byla wiosna, wiec checi do zycia mialam na 300%, teraz znow zima idzie, wiec spadly do minimum [emoji23]
Kilka dni temu odwiedzila mnie mama. Byla tydzien niecaly, ale dobre i co. Stesknilam sie juz za nia jak dziecko male [emoji16]
Cory moje zaziebione, mnie tez gardlo bolo, ale bez wieszych na szczescie powiklan.
Powiem Wam, ze mimo iz nie pisze, nie udzielam sie regularnie, to lubie podczytac co u Was i u Waszych dzieciatek i wiedziec ze wiele z nas laczy mnustwo sytuacji zyciowych, zdrowotnych, emocjonalnych. Czlowiek wie ze nie jest sam ze soba :) :)
Mam podobnie oprócz cukrzycy

reklama
To o nas :D

1521120731-fd7d5848c0e8227f-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tak teraz mysle to też mam nudne życie. Na dodatek na l4 jestem wiec nawet w pracy nic nie odwale, ręki do kwiatów nie mam czekam na wiosne tylko dlatego bo ciepło i zielono. Moje zycie toczy sie teraz wokół narzekania ze czuje sie jak słonica, wieczny dylemat w co sie ubrac i co zrobić na obiad. No i pilnowanie zeby nie konczył mi sie pasztet podlaski bo bez niego zyć nie mogę :D

Ja sobie wyobrażam że pod osłoną nocy wymyka sie z domu na podwórko. Wyciąga siaty z bagażnika rozglądajac sie czy nikt jej nie obserwuje. Potem szybko biegnie na palcach manewrując zakupami zeby sie nie wywalic :D A jak Mąż sie pyta przebudzony jej powrotem do łóżka "gdzie byłaś" ona odpowiada mu spokojnym, anielskim głosem żeby nie wzbudzac podejrzeń : "robiłam kanapki z chipsami a potem siku kochanie"
:D
Jestes bezkonkurencyjna[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo u mnie 2 dni było poniżej 90 i brak ketonów w moczu. Szczęśliwa byłam że w końcu się unormowalo to dzisiaj 96, do tego mała się dziś nie rusza ...ciagle coś...

hchygzu3k7rw3nxc.png
Ja ketonow nie mam na szczescie. Juz bym osiwiala jakby to jeszcze doszlo. A Ty tez na insulinie, czy tylko na diecie?

reklama
Do góry