reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Inaczej jest jak dziecko ma odroczone szczepienia i wiesz, że podanie ich mogło by mu wyrzadzic krzywde, wtedy na pewno bym sobie nie dała rady z wyrzutami sumienia. Na pewno każda moja decyzję bede konsultować z lekarzem. Nie jestem za, nie jestem przeciw na pewno wszystko z rozsądkiem
Jasne, ze tak. To wszystko jest bardzo trudne. Sami lekarze nie maja jednego zdania, a co dopiero rodzice.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jasne, ze tak. To wszystko jest bardzo trudne. Sami lekarze nie maja jednego zdania, a co dopiero rodzice.

No dokładnie, dlatego ja tak szczerze powiem, że nie rozumiem tych kłótni o szczepienia bo jak dla mnie to tu nie ma czarne białe. Każdy przypadek jest indywidualny nie szczepic źle bo boisz się chorób, szczepić czasami też źle bo w niektórych przypadkach może się to źle skończyć. Myślę, że dobrze miec lekarza, któremu się ufa i nas poprowadzi

No dokładnie, dlatego ja tak szczerze powiem, że nie rozumiem tych kłótni o szczepienia bo jak dla mnie to tu nie ma czarne białe. Każdy przypadek jest indywidualny nie szczepic źle bo boisz się chorób, szczepić czasami też źle bo w niektórych przypadkach może się to źle skończyć. Myślę, że dobrze miec lekarza, któremu się ufa i nas poprowadzi
Nie no, pewnie ze klotnie sa bez sensu, bo kazdy sam decyduje o swoim dziecku. Dobrze jest przedstawic swoje zdanie, swoja wiedze czy doswiadczenia, bo cos sie zawsze moze komus przydac. Ale klotnie sa bez sensu, bo do niczego nie prowadza.

Ja np. jestem zdania, ze niepozadane teakcje, nawet ciezkie moga wywolac wszystkie leki, np zwykly patacetamol. Tak samo i pokarmy. I tak na prawde nigdy do konca nie wiemy co taka reacje wywola. A jednak choroby, na ktore sa szczepienia sa grozne i moga wywolac bardzo grozne powiklania.

Co do odroczenia szczepien to juz jest inna kwestia, bo zawsze bierze sie pod uwage mniejsxe zlo, wiec tak jak piszesz. Trzeba podcchodzic do kazdego indywidualnie.

No wlasnie mi sie tez tak wydaje. A w tym czlowiek sie strasznie poci. A patrzac na to, ze rodzimy w lipcu i w ogole sama sytuacja porodowa to jakos kiepsko to widze[emoji53]
Dokładnie w w takiej foli to idzie się nieźle spocić i napewno to nie pomaga !!
U mnie dają koszule do porodu takie białe z dekolodem do pępka przewiązane paroma sznurkami ale chociaż bawełniane

Ja też przed pierwszą szczepionka konsultowałam to z neurologiem bo na wizyucie w poradni neonatologicznej stwierdzilu że ma WNM a naszczescie po wizycie u specjalisty okazali się że Panie się myliły i też bałam się szczepić

Dokładnie w w takiej foli to idzie się nieźle spocić i napewno to nie pomaga !!
U mnie dają koszule do porodu takie białe z dekolodem do pępka przewiązane paroma sznurkami ale chociaż bawełniane
Mi sie udalo taka wlasnie kupic za grosze na allegro poprzednio, ale nawet nie bralam do domu tyljo wyzucilam[emoji6] Teraz tez musze cos poszukac.

Właśnie szukałam niebieskich ,;/ i już miałam pisać że nie widzę :D
U mnie na telefonie kolor widać jako błękitny dlatego napisałam niebieski [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry