reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Karla88 pamiętaj że masz być drugą Kim Kardashian, a nie starym chłopem! :D

ja jak beton wstrzyknę w mojego naleśnika z tyły (pupa) to napewno bede kardashianka :D

wlasnie przeglądam moje zdj z lata jak robilam zdj na sklep... chce mi sie plakac jaka ja bylam piekna a moje nogi... i brzuch takie zgrabne .. moje hormony chyba szaleją :errr::cool::o

Właśnie troszke mnie skopala po wczorajszym lenistwie :) uspokoiła mnie :)

f2w39n7303c24ozn.png
Wyczula, że mama się martwi ☺️

ja jak beton wstrzyknę w mojego naleśnika z tyły (pupa) to napewno bede kardashianka :D

wlasnie przeglądam moje zdj z lata jak robilam zdj na sklep... chce mi sie plakac jaka ja bylam piekna a moje nogi... i brzuch takie zgrabne .. moje hormony chyba szaleją :errr::cool::o
A Ty się teraz dobrze widziałaś, masz świetna figure co nie zalozysz fajnie wygladasz

@Karla88 no co ja mam Ci powiedzieć... jak patrzę na swoje uda (a mam takie jedne lampy w łazience które są jak najgorsze światło z wszystkich przymierzalni) to też mam myśli depresyjne... staram się więc go nie włączać i ty też nie patrz na te foty :D Narazie i tak nie powalczymy ;)

Czy was też pada śnieg [emoji300]??? :o

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie leje :baffled:

@olaaa7 wózek śliczny :)

Co do glukozy to ja też w najbliższym czasie się wybieram [emoji14] słodkości :D

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dziękuję:)

jezeli chodzi o zadyszki i zmeczenie to wlasnie tego doswiadczam...
wyjde po schodach i dyszę jak stary chłop... a czuje sie jakbym wazyla 80kg...
Mam podobnie, najgorzej jest w pracy jak muszę wchodzić po schodach na 2 piętro i czasami w ciągu dnia schodzi i wchodzić, ale już niedługo. Niech ten marzec już mija :)

reklama
Do góry