reklama
Karla88
Fanka BB :)
@Karla88 pamiętaj że masz być drugą Kim Kardashian, a nie starym chłopem!![]()
ja jak beton wstrzyknę w mojego naleśnika z tyły (pupa) to napewno bede kardashianka
wlasnie przeglądam moje zdj z lata jak robilam zdj na sklep... chce mi sie plakac jaka ja bylam piekna a moje nogi... i brzuch takie zgrabne .. moje hormony chyba szaleją

kinga30
Wyczula, że mama się martwiWłaśnie troszke mnie skopala po wczorajszym lenistwieuspokoiła mnie
![]()

kinga30
A Ty się teraz dobrze widziałaś, masz świetna figure co nie zalozysz fajnie wygladaszja jak beton wstrzyknę w mojego naleśnika z tyły (pupa) to napewno bede kardashianka
wlasnie przeglądam moje zdj z lata jak robilam zdj na sklep... chce mi sie plakac jaka ja bylam piekna a moje nogi... i brzuch takie zgrabne .. moje hormony chyba szaleją![]()
Karla88
A Ty się teraz dobrze widziałaś, masz świetna figure co nie zalozysz fajnie wygladasz
widzialam sie dzis nawet fote zrobilam z okazji 24 tyg jestem debilem wiem... to hormony
olaaa7
U mnie lejeCzy was też pada śnieg [emoji300]???
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziękuję@olaaa7 wózek śliczny
Co do glukozy to ja też w najbliższym czasie się wybieram [emoji14] słodkości
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mam podobnie, najgorzej jest w pracy jak muszę wchodzić po schodach na 2 piętro i czasami w ciągu dnia schodzi i wchodzić, ale już niedługo. Niech ten marzec już mijajezeli chodzi o zadyszki i zmeczenie to wlasnie tego doswiadczam...
wyjde po schodach i dyszę jak stary chłop... a czuje sie jakbym wazyla 80kg...
Dokładnie tak...wiesz co u nas tak samo fajna kasa dobre warunki umowa i stała wspólpraca cos czego kazdy szuka w dzisiejszych czasach nawet nie musi byc po studiach wystarczy ze bedzie ogarnieta ... a kazdy narzeka ze nie ma pracy .... ja tego nie rozumiem

reklama
Podziel się: