reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha dokładnie tak samo mam! A jak gin próbowała zbadać serce to zarzucił nogi i ręce na głowę, i zadowolony, że nie możemy go zbadać :tak:
Ciekawe, po kim ma charakterek [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
ja jak beton wstrzyknę w mojego naleśnika z tyły (pupa) to napewno bede kardashianka :D

wlasnie przeglądam moje zdj z lata jak robilam zdj na sklep... chce mi sie plakac jaka ja bylam piekna a moje nogi... i brzuch takie zgrabne .. moje hormony chyba szaleją :errr::cool::o
Spokojnie, potem będziemy się razem odchudzać i ćwiczyć, i wrócimy do formy lepszej niż przed ciążą [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny patrzałam sobie właśnie na rozpiskę rzeczy do porodu z mojego szpitala i jest pkt "dla mamy" - wygodna nocna bielizny umożliwiająca karmienie piersią ( 3 sztuki w tym jedna do porodu) czyli jak dobrze rozumiem to chodzi o koszule tak? Jaka do porodu najlepiej? Bo chce kupić po jednej takiej, czy lepiej wziąć taką na napy?

Zobacz załącznik 842698 Zobacz załącznik 842699 Zobacz załącznik 842700
Do porodu, jak w szpitalu nie dają, to jednorazową, a jeśli chodzi o resztę - mam na napy, bo i tak nie ma opcji bez stanika, ale jeśli nie możesz się zdecydować, to najlepiej różne - będziesz wiedziała w cz ci wygodniej karmić, i potem ewentualnie dokupisz

0d1yrjjgtd95fou3.png

@olaaa7 ja mialam koszule szpitalną wiazana z tylu po urodzeniu marceliny jak polozna ją wygciągneła to najpierw pomyslalam o fuck... zupelnie inaczej ja sobie wyobrazalam potem pomyslalam cała tesciowa z twarzy :D a potem odwiazala mi pielegniarka ta koszule i na cycki mi ja polozyla doslownie na 10 sek
potem lukasz pepowine przeciąl a potem ja zabrali do mierzenia wazenia a ja lozysko musialam jeszcze urodzic wszystko to trwalo moze 5-7 min

A tak na marginesie... Co można podczas biegunki w ciąży na zatrzymanie???? Coś mnie chyba dopadło od rana... :( dosłownie nie wychodzę w WC... :/ a brzuch boli strasznie :/

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dziewczyny pisały o stoperanie, ale lepiej niech napiszą bardziej doświadczone w tej kwestii...

Edit: już widzę że Kinga pisała - skutki odpisywania po czasie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do porodu, jak w szpitalu nie dają, to jednorazową, a jeśli chodzi o resztę - mam na napy, bo i tak nie ma opcji bez stanika, ale jeśli nie możesz się zdecydować, to najlepiej różne - będziesz wiedziała w cz ci wygodniej karmić, i potem ewentualnie dokupisz

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie się zastanawiam czy kupić taką na ramiączkach bawełnianą czy jednorazówkę.

Do góry