reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam chyba 1 czy 2 rampersy z tego jeden po siostrzenicy. A np ile myślisz, żeby mieć body z krótkim rękawem i ile z długim z rozmiaru 56?

W ogóle to muszę powoli ogarnąć jakąś cukiernię, co nam upiecze kołacze bo M do pracy musi wziąć sporą ilość no i ja też coś. Aż się boję ile nam za to zaśpiewają :p

...a to jakaś tradycja że się przynosi kołacze? Opowiadaj :)

Na pewno będę miała min. 6 szt- żeby nie stresować się co chwilę praniem, czy już wyschło, czy wstawiłam, czy znowu dziecko się nie os@#$%^&o :D

reklama
ej ja dzwonilam umowic sie na rozmowy kwalifikacyjne i mowie ze zapraszam w pt na 7:00 i taka cisza po czym laska mi mówi tak szybko??? mi z rana nie pasuje za bardzo wtf??!!!??

u mnie juz jest skreslona ...
Dajcie spokój... U mojego Ł zacząl sie nowy nabór. I komisja rekrutacyjna pyta jakiegoś gościa " Proszę wymienić wszystkie kraje mające dostęp do Morza Bałtyckiego" A gość coś tam wymienił i nagle mówi "Islandia" Tamci się dziwią i pytają "Islandia?" A koleś" No tak, przecież Islandia znajduje się między Polską a Szwecją"
Znowu u Nas raz byłam świadkiem jak koleś do kobiety od rekrutacji wypalił z tekstem "No w sumie to chciałbym dla Was pracować, ale musicie mi zaproponować wiecej na start, no i oczywiscie ja nie bedę pracował w weekendy"... Koleś myślał ze na lotnisku sie pracuje od poniedziałku do piątku 8-16

...a to jakaś tradycja że się przynosi kołacze? Opowiadaj :)

Na pewno będę miała min. 6 szt- żeby nie stresować się co chwilę praniem, czy już wyschło, czy wstawiłam, czy znowu dziecko się nie os@#$%^&o :D
Na śląsku jest taki zwyczaj, że do pracy zanosi się kołacze (z serem, z makiem i przeważnie z posypką ale słyszałam też że z jabłkiem). Ten kołacz też można dać gościom, który przychodzą na trzaskanie (tłucze się porcelanę dzień przed ślubem) ale my to akurat omijamy bo to nasz drugi ślub do tego tylko cywilny i nie chcemy robić szopek :p

Witajcie[emoji5]
Ale dzis pogoda. Pada jakis snieg z deszczem[emoji53]Masakra jakas. Glowa mnie pobolewa, spac sie chce.

Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie wszystkie krople do oczu... Jak byłam u okulistki już w ciąży, to napisała mi kilka kropli, i mówiła, żeby uważać, bo niektóre (sporo) mają jakiś składnik zwężający naczynia krwionośne, i może być niebezpieczny (byłam wtedy w 1 trymestrze, jeszcze przed szpitalem, więc nie wiem, czy np później już można stosować, ale ogólnie uczulała na to)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tak tak, mi chodzilo o krople na alergie, bo o to Klaudia pytala. I o takie zalecone przez lekarza, bo jej lekarz zalecil tylko wit. C[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

macie segregator mamy ginekolog jestem w ciazy??? jakies opinie, polecacie ?
Ja mam i polecam,wreszcie mam porządek w dokumentach ciążowych,bo wewnątrz są przegródki na wyniki badań itp.Wszystko jest ładnie poukładane i są też ważne informacje na temat ciąży i badań.Pytanie tylko,czy teraz Ci się opłaca kupować,jak już jesteśmy za połową ciąży;) chyba,że chcesz mieć na pamiątkę i sobie tam przełożyć akta sprawy dzieciowej :D

Niemamco - ja zawsze body ,a potem pajac.
Atomek - nie pamietam dokladnie,ale mniej niz 20 cos tam.
Malina_11- powodzenia na egzaminie. Dasz rade!

reklama
Do góry