reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Po wizycie czeka mnie w domu miły czas przyszły wszystkie pączki [emoji4]
1521211066-261f76c1919f7db6-aaaaaa.jpeg
1521211082-a9186e6f7fa42f09-aaaaaa.jpeg
1521211098-4bf260705159070a-aaaaaa.jpeg

Morgana i onaszczesliwa macie nas kto nie zrozumie zmierzlej baby w ciazy jak druga baba w ciazy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W Warszawie też sypie śnieg. Jak patrzę co się dzieje za oknem to cieszę się że jesteśmy lipcówkami a nie np styczniówkami :) Nie będziemy musiały naszych dzieci opatulać w kombinezony koce itp przed każdym spacerem :)
Wiem coś o tym, syna urodziłam w październiku. Zanim upakowalam wrzeszczącego noworodka w kombinezon pozostawało mi tylko takiej spoconej z potarganymi włosami narzucić kurtkę i iść bo uspokajał się dopiero jak wózek jechał. Bardzo mnie to cieszy, że teraz dzidzia będzie letnia :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj już widział raz jak wygląda poród [emoji23] swoją powinność zrobił więcej nie chce i tez nie chce go naciskać lepiej niech mnie zobaczy uśmiechnięta trzymająca już w ramionach naszego syna i taki widok niech mu zostanie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dla odmiany mojego sie o zdanie nie pytam [emoji14] Przeżył raz to przeżyje drugi, ja też muszę i wyjścia nie mam. Sama się tam męczyć nie zamierzam [emoji14]

Ja byłam przekonana, że chcę aby móż mąż był przy porodzie. Ale własnie obejrzałam na youtubie film z porodu... Chyba wolę, żeby go tam jednak nie było... Sama też wolę tam nie być :D
Ja w 1 ciąży też oglądałam takie filmiki na YouTube i miałam podobne odczucia do Ciebie. Ale to z boku chyba gorzej wygląda niż jak jesteś główna bohaterką. Dla mnie ta cała koncowka porodu była fajna :D

Dziewczyny przyszla moja fura...stan idealny i leciuyko sie prowadzi. Jestem zadowolona. Kolory w rzeczywistosci ladniejsze.
d656f58dbb4504946d38b26a6cf0acf7.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny :D Kocham czerwony kolor i jeszcze bez tej zaokrąglonej gondoli, no piękny i bardzo w moim guście :)

Cudny :D Kocham czerwony kolor i jeszcze bez tej zaokrąglonej gondoli, no piękny i bardzo w moim guście :)

Ja wlasnie nie za bardzo chcialam "mydelniczke" bardzo mi sie podobaja to fakt ale slyszalam ze dzieciaki szybko wyrastaja (zalezy jaki rozmiar) a ten mi sie trafil za grosze wiec nie wybrzydzalam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dwie przyjaciółki, od początku studiów trzymamy się razem. Myślę, że nie ma takiej rzeczy która by nas poróżnila po tylu latach. Mamy za sobą już rozwód i depresję jednej z nas, stratę mojego synka i obecną trudną ciąże i toksyczny związek trzeciej. Dzieli nas 250 km a dalej my radę. Tylko tęskno do takich spotkań na co dzien... Zostają telefony i messanger.

reklama
Ja w 1 ciąży też oglądałam takie filmiki na YouTube i miałam podobne odczucia do Ciebie. Ale to z boku chyba gorzej wygląda niż jak jesteś główna bohaterką. Dla mnie ta cała koncowka porodu była fajna :D

Właśnie wg. mnie z tych rzeczy co widziałam na filmikach końcówka jest najgorsza. Twoja c**ka eksploduje wyrzucając z siebie małe dziecko całe czerwone i pokryte jakimiś niemiło wyglądającymi rzeczami :D

Do góry