reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaah jakiś czas temu spotkałam sie na miescie z przyjaciółką. I już szłyśmy do metra, najedzone po obiedzie i się nawiazała taka rozmowa:
Ja: Czuję sie strasznie grubo, musze zaczać znowu diete bo inaczej osiągne 100 kg w tej ciąży
S: Nie pie**ol super wyglądasz. Idziemy do cukierni na ciasto i kawe?
Ja: no dobra
:D
Rewelacja[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
To się nazywa silna wola :D Zazdroszczę Wam tych przyjaciółek, ja nie mam żadnej :( I mi brakuje czasami pogadania z kimś tak bliskim.

Od następnej wizyty, tak myślę, że skoro teraz mam 5 kwietnia to chyba następna za 3 tygodnie czyli 26 kwietnia, więc urlop od 27go dopiero. Ale bierzemy ślub 21.04 i piątek przed chcę wziąć wolne, do tego 2 dni po urlopu okolicznościowego puls może jeden jeszcze wezmę normalny to w sumie wolne będę miała już prawie tydzień wcześniej.
Ja tez nie mam przyjaciolek. Nawet bliskie kolezanki mnie zawiodly i na prawde nie mam z kim pogadac. Przykre to jest[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny jakie kupujecie ubranka dla maluszków jaki rozmiar 50 czy 56?
I czy pod pajac ubiera sie tez Body z krótkim rękawem czy to juz za dużo bedzie?
Ja 56 mam doslownie kilka sztuk i nie kupuje wiecej. Wszystko zaczynam od 62.
A z tym pajacem to zalezy od pogody czy temp w mieszkaniu. Mozna z body mozna bez[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Moj już widział raz jak wygląda poród [emoji23] swoją powinność zrobił więcej nie chce i tez nie chce go naciskać lepiej niech mnie zobaczy uśmiechnięta trzymająca już w ramionach naszego syna i taki widok niech mu zostanie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie [emoji5] [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Racja :) :*

Ja to w ogóle jak czytam te listy wyprawek dla dziecka to się zastanawiam czy nie mam za mało wszystkiego. Wszędzie piszą o przygotowaniach, praniu, prasowaniu a ja sobie myślę, że to prasowanie to przecież zajmie mi 20 min [emoji14] No bo prać i prasować będę przecież tylko 56 i 62, pieluchy i nic więcej.
Ola to wszystko zalezy jak sie bedziesz czuc. Ja mialam problemy, musialam lezec to i prasowanie zajelo mi sporo czasu[emoji6]
Haha juz wczoraj prasowanie jednego kosza zajelo mi pol dnia, bo co chwile przerwy robilam na odpoczynek i poczytanie forum ( albo w odwrotnej kolejnosci[emoji6])

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja tez nie mam przyjaciolek. Nawet bliskie kolezanki mnie zawiodly i na prawde nie mam z kim pogadac. Przykre to jest[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja mam niby spore grono znajomych, ale też nie wszystko to wyglada jak powinno dlatego czasem mieć to wszystko na dystans.. z reguły jak ktoś coś potrzebuje to wtedy wszyscy pamiętają o naszym istnieniu...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, próbuje chociaż co którąś stronę nadrobić co tam u Was. Całkowicie brakuje mi czasu, żeby być na bieżąco. U mnie w domu od kilku dni szpital, chłopcy na zmianę gorączka, kaszel, wymioty, biegunka itp. Byliśmy dzisiaj u lekarza i to jakiś wirus. Osłuchowo ok, uszy w porzadku, wyniki w normie, wiec leczymy obiawowo. Tak więc dwie marudy mam teraz w domu i obaj cały czas na ręce sie domagają i muszę ich dźwigać. Dobrze, że mój od jutra ma wolne to ich przejmie trochę

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry