reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

ej ja dzwonilam umowic sie na rozmowy kwalifikacyjne i mowie ze zapraszam w pt na 7:00 i taka cisza po czym laska mi mówi tak szybko??? mi z rana nie pasuje za bardzo wtf??!!!??

u mnie juz jest skreslona ...
A uzasadniła jakoś? Bo jak pracuje i chce zmienić, to co innego, niz jakby jej się nie chciało wstać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dobija mnie ta pogoda.. jest zimno a na dodatek pada grad.... i zaczynam się stresować dzisiejszym egzaminem ;/
Paradoksalnie może być trochę łatwiej na mieście, bo wszystko zakorkowane, ślisko, itd, więc to jest ważniejsze niż przemaglowanie kursanta z niektórych pierdół, na których często oblewają...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie wiadomo, jaki będzie lipiec, ale moje niemowlę pewnie spędzi większość letnich dni w samym pampersie, także nie będę przesadzać z ilością ubranek. Przy upale czasem nawet bodziak to za dużo, a takie maluszki są strasznie wrażliwe na przegrzanie, lepiej delikatnie okryć tetrą całe ciało, niż pakować w ubrania.

Dokl ja tez z iloscia 56 nie przesadzam...mam chyba Po 7 kr dlugi pajac i cos ladniejszego tez z 5 outfitow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie mam przyjaciolek. Nawet bliskie kolezanki mnie zawiodly i na prawde nie mam z kim pogadac. Przykre to jest[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja tez tu sama
Mam sasiadke z portugali no I poznam onaszcxesliwa[emoji23][emoji23]ale przyjsciolek nie mam

Ja mam chyba 1 czy 2 rampersy z tego jeden po siostrzenicy. A np ile myślisz, żeby mieć body z krótkim rękawem i ile z długim z rozmiaru 56?

W ogóle to muszę powoli ogarnąć jakąś cukiernię, co nam upiecze kołacze bo M do pracy musi wziąć sporą ilość no i ja też coś. Aż się boję ile nam za to zaśpiewają :p
Gdyby nie odległość, to w Rybniku jest dobra (bardzo dobra, jeszcze parę mcy po ślubie pytali, skąd ciasta miałam) i tania ;)
Ewentualnie kristof - sieć, też mają niezłe kołacze, i cenowo nie zabijają
W Rybniku za blachę (piekarniczą) płaciłam 120-145zł (w zależności jakie ciasto)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny przyszla moja fura...stan idealny i leciuyko sie prowadzi. Jestem zadowolona. Kolory w rzeczywistosci ladniejsze.
d656f58dbb4504946d38b26a6cf0acf7.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Widze ze tez lubisz kolory
Moj to czarno pomaranczowy[emoji16][emoji16]inny niz wszystkie huhihu twoj tez super

...a to jakaś tradycja że się przynosi kołacze? Opowiadaj :)

Na pewno będę miała min. 6 szt- żeby nie stresować się co chwilę praniem, czy już wyschło, czy wstawiłam, czy znowu dziecko się nie os@#$%^&o :D
Tak, na Śląsku ;)
Chodzisz i rozdajesz sąsiadom, współpracownikom, itd ;)
Przy czym w zależności od miejsca albo przed weselem albo po ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry