SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Przy Szczecinie rzaaadko jestJak we Wroclawou jest to az dziwne, ze gdzies nie ma[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Przy Szczecinie rzaaadko jestJak we Wroclawou jest to az dziwne, ze gdzies nie ma[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
I nad morzem chyba też nie ma nigdzieJak we Wroclawou jest to az dziwne, ze gdzies nie ma[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
A az tam, to faktycznie. Chociaz tu tez ravzej nie bywa. A dzis o dziwo zasypane. Cala zime sniegu nie bylo[emoji53]Przy Szczecinie rzaaadko jest
![]()
Tu kilka razy byl, ale na max dzień lub dwaA az tam, to faktycznie. Chociaz tu tez ravzej nie bywa. A dzis o dziwo zasypane. Cala zime sniegu nie bylo[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
I po tym dniu/ dwóch już go nie było bo stopnialA az tam, to faktycznie. Chociaz tu tez ravzej nie bywa. A dzis o dziwo zasypane. Cala zime sniegu nie bylo[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
U nas też bez śniegu i słońce świeciJak we Wroclawou jest to az dziwne, ze gdzies nie ma[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
O jejku dużo zdrowka[emoji8]Siemka! My już po zakupach. Myślelismy że jak bedziemy w biedro o 7:15 to będzie spoko. Nic bardziej mylnego... Wszystkie kasy otwarte, kolejki strasznie dłuuuuuuugie, tłok że przejść cieżko a ludzie zakupów robili jakby na wojnę się szykowali....
Dziś będzię mnie chyba mniej, bo będziemy troche jeździć załatwiać różne sprawy, no chyba, że będzie mi gorzej bo...
mam biegunkężeby było bardziej śmiesznie Ł wymyślił mi z tej okazji ksywke. Gotowe?
JOLCIA-STOLCIA
![]()
A ja byłam dziś zamknięta z moim w jakimś opuszczonym domu i broniłam go przed jakimś mafiozo a mój spał [emoji23] [emoji23] [emoji23]Witajcie dziewczyny.
Ale mi sie straszny sen snil [emoji20] Ze stracilam moje dzieciatko teraz na tym etapie i wracalam do pracy po l4. Pierwszy raz cos takiego mi sie snilo.
Na szczescie od razu po przebudzeniu coreczka dala o sobie znac[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Terminy są 2 tygodnie coś koło tego. Ja narazie się nie zapisałam, czekam aż będzie ładniejsza pogoda..malina_11 mało kto zdaje za 1 razem. Na pewno się uda za 2Będziemy ponownie trzymać kciuki. Długo musisz czekać na kolejny termin? U nas niestety były to aż 3 miesiące.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom