Juz doszłamSuper. Duży silny chłopak . Gratuluję kochana i szybkiego powrotu do siebie po cc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Juz doszłamSuper. Duży silny chłopak . Gratuluję kochana i szybkiego powrotu do siebie po cc![]()
Kiedy wychodzicie?Juz doszłamchodzę normalnie już siadam tylko lekki ból, i nie mogę spać jeszcze na bokach bo boli i piecze ale jest ogólnie ok.Dziecko nam grzeczne nie płacze, gorzej z karmieniem nie mam prawie pokarmu mały nie chce i nie umie złapać ja mam problem też z ztym ściągam laktatirem ale nic nie leci oroboje pobudzic, ale nie leci więc karnie małego mlekiem hip szpitalnym na razie co 3 g po 15ml wieczorem mam dać 20ml
Niewiem może w poniedziałek już nas wypuszczaKiedy wychodzicie?
Super, gratuluję! [emoji7] [emoji322] [emoji257]Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Juz doszłamchodzę normalnie już siadam tylko lekki ból, i nie mogę spać jeszcze na bokach bo boli i piecze ale jest ogólnie ok.Dziecko nam grzeczne nie płacze, gorzej z karmieniem nie mam prawie pokarmu mały nie chce i nie umie złapać ja mam problem też z ztym ściągam laktatirem ale nic nie leci oroboje pobudzic, ale nie leci więc karnie małego mlekiem hip szpitalnym na razie co 3 g po 15ml wieczorem mam dać 20ml
A myślisz że da radę jeszcze uratować małżeństwo stara sie ? Aby naprawić aby była szczęśliwa rodzinka?Tatuś się cieszyw koncu jego córcia
Będzie że mną przez dwa tygodnie jak wrócę do domku
Trochę ciężko po cesarce z karmieniem piersią ale odciagam do butli i daje małej
To mój cud wyczekany i nawet te noce nieprzespane są tego warte.
GratulacjeJest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Nie wiem w sumie bo nie pytałam o to. Zresztą nikt o tym nie wie dlatego może trochę łatwiej jestMeg a powiedz mi jak jego nastawienie na durnowate komentarze typu do kogo dziecko jest podobne itd?
Bo moj twierdzi ze bedzie sie tylko z tego smial i z glupoty ludzi ale boje sie ze w glebi serca czasem mu sie przykro zrobi[emoji17]