reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jestem taka szczęśliwa. Odebrałam dzisiaj wyniki badań. Wprawdzie to tylko Amh, i markery nowotworowe ale AMH w ciągu 2 lat urósł mi z 1.84 na 3.24!
Dziś przed ostatnia tabletka antyku.
W poniedziałek dzwonię umówić się na wizytę[emoji173]
Niech coś się ruszy w końcu konkretnego!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa. Odebrałam dzisiaj wyniki badań. Wprawdzie to tylko Amh, i markery nowotworowe ale AMH w ciągu 2 lat urósł mi z 1.84 na 3.24!
Dziś przed ostatnia tabletka antyku.
W poniedziałek dzwonię umówić się na wizytę[emoji173]
Niech coś się ruszy w końcu konkretnego!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowna wiadomosc!!!❤❤❤❤

@zylwia @dżoasia Dzięki, że pamiętacie :* U mnie nic... Kasy nie ma. Postanowiłam chociaż jeszcze raz spróbować poprzez monitorowania i zastrzyki na owulkę. W poniedziałek mam wizytę. Od tamtego czasu w ogóle nie zaglądam na forum. Ale jak widać apkę jeszcze mam, bo mnie powiadomiła :)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

@zylwia @dżoasia Dzięki, że pamiętacie :* U mnie nic... Kasy nie ma. Postanowiłam chociaż jeszcze raz spróbować poprzez monitorowania i zastrzyki na owulkę. W poniedziałek mam wizytę. Od tamtego czasu w ogóle nie zaglądam na forum. Ale jak widać apkę jeszcze mam, bo mnie powiadomiła :)

Kochana! "Babka" cały czas trzyma kciuki ;) A w poniedziałek masz monitoring czy coś może będzie wiadomo? :)

Czekałam grzecznie aż coś sama napiszesz ale trzeba było Cię przywołać :D :)
Czyli ivf sobie odpuszczacie ?

Cześć,
Proszę was o poradę.
28.02.2018 żona miała transfer jednego dwudniowego zarodka.
10.03.2018 test aptekowy wyszedł pozytywnie.
12.03 BHCG 131
Drugie BHCG 15.03 wynik 256.
Trzecie BHCG dziś czyli 17.03 i wynik 214. Aby potwierdzić czy się nie pomylili jeszcze jedno badanie dziś w szpitalu i BHCG 201,2.

Żona strasznie cierpi. Robię co mogę i sam mam jeszcze nadzieję, że będzie dobrze.

Jest jeszcze nadzieja czy już absolutnie nie?

reklama
Dziewczyny, po odstawieniu leków 5 marca od 10 do 14 krwawiłam. 16.03 zrobiłam bete i wyszła 383, 26.02 robiłam bete i miałam 803. Robiłam tez usg i lekarz powiedział ze jest czysto, ze widzi jakaś szczelinę ale to prawdopodobnie krew. Myślicie ze powinnam zgłosić się do szpitala ? Mój lekarz z kliniki jest jeszcze tydzień na urlopie i nie wiem co robić. Czy ta beta maleje tak powoli ? [emoji1374][emoji1374]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry