Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
ajj zeby sie skurcze nie pojawily a tu o i niby nic czlowiek nie robil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz bolesne skurcze czy tylko twardnienia?ajj zeby sie skurcze nie pojawily a tu o i niby nic czlowiek nie robil
Gratulacje dla męża@olaaa7 ja mialam kupione dwa smoczki ale moja córka wogole od poczatku nie chciala smoczka
jak wkladalam jej do buzi o sie dusila wiec nie ssala wogole o tyle fajnie ze nie trzebabylo ją oduczyć z minusów ze jak sie darła to nie mialam ja czym uspokoić
dziewczyny musze sie pochwalić mąż zdał egzaminy wkonnnncccccuuuuuu bo ja tez jebca dostawalam juz z nim uczyl sie 2 miesiace i od tego egzaminu zalezało jeo stanowisko i awans a podchodzil drugi raz do tego egzaminu (mozna raz na pol roku) wiec naprawde byla juz nerwowka w domu
mam nadzieje ze teraz podejmie dobra decyzje w pracy
Nauczenie się podstaw to ok pół godziny z internetowym tutorialem, a inwestować nie trzeba - szydełko kilka zł plus np motek delikatnej dziecięcej włóczki, nauczysz się i przy okazji będzie np sweterek na chłodniejsze dnioo dobre ja nie umie niestety szydelkowac ale powiem mojemu zeby mi kolorowanki kupil). Dziekuje
Już w ten weekend przestawiamy zegarki o h więc dłużej będzie jasno [emoji16]No liczę, że jak zrobi się cieplej i dłużej jasno to trochę mi się te godziny poprzestawiają bo u mnie to się śmieją, że chodzi spać z kurami
Powiem Ci, że odkąd jestem w ciąży to jakoś zapominam o tym, żeby starać się wyglądać sexi, muszę popracować nad sobą [emoji14] A pończochy to dodatkowy plus bo nie muszę martwić się, że będą uciskać albo się zsuwaćWczoraj przykleiłam sobie połówki sztucznych rzęs ale oczywiście mój Marcin nie zauważył [emoji14] Dopiero jak moja mama powiedziała to się obudził, że no faktycznie
[emoji28]
Jeszcze 4,5 godziny i do domu![]()
Ola no wlasnie pytalam Was czy biale bedzie ok. do kolorystyki mebli, bo M by chcial biale. Do mnie troche bardziej przemawia ten orzech, ale biale tez ok[emoji6]@Margana bardzo ładne łóżeczko i podobne do tego co sami chcemy kupića jaki wybieracie kolor?
My chcemy takie
Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE WIKI TAPCZANIK SZUF MATERAC HIT
Gratulacje dla męża [emoji5] a jak Ty się czujesz ? Jak glowa ?@olaaa7 ja mialam kupione dwa smoczki ale moja córka wogole od poczatku nie chciala smoczka
jak wkladalam jej do buzi o sie dusila wiec nie ssala wogole o tyle fajnie ze nie trzebabylo ją oduczyć z minusów ze jak sie darła to nie mialam ja czym uspokoić
dziewczyny musze sie pochwalić mąż zdał egzaminy wkonnnncccccuuuuuu bo ja tez jebca dostawalam juz z nim uczyl sie 2 miesiace i od tego egzaminu zalezało jeo stanowisko i awans a podchodzil drugi raz do tego egzaminu (mozna raz na pol roku) wiec naprawde byla juz nerwowka w domu
mam nadzieje ze teraz podejmie dobra decyzje w pracy