Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
cale szczescie
))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No obym tylko nie spóźniła się na własny ślub [emoji28] resztę jakoś przebolejęHaha, to znaczy, ze bedzie wszystko idealnie[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Super! pokaż jak znajdziesz czas@olaaa7 u nas zawsze jest nerwowa atmosfera hahaahtrzeba trzymać poziom
dziekuje przekaze mu gratulacje jestesmy razem 13 lat i odkad pamietam nonstop jakies studia kursy kwalifikacyjne nie pamietam roku zebysmy nie placili za szkoly .. wiec naprawde teraz mi tez ulzylo ze wkoncu na tyle sie wyuczyl ze nie musi juz nigdzie isc do szkoly ...
mi na pocieszenie przyszla paczka
wkładki laktacyjne
majtki poporodowe
smoczki x2
pieluszki bambusowe
szczoteczka do mycia zabków taka silikonowa
szczotka do wlosow
masc na sutki z ziaji
moge sie pakowac do szpitalai czekac do lipca
Ja będę miała komodę - i tak się naszukałam... Do parapetu od podłogi mam 79,5, do tego musi się zmieścić między łóżeczkiem a kaloryferem, biała, możliwie duża z szufladami itdMi meble tam srednio podchodza, ale dodatki uwielbiam[emoji3]
Chociaz biurko mamy tam upatrzone dla mlodej[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
O zaspał [emoji23]No obym tylko nie spóźniła się na własny ślub [emoji28] resztę jakoś przeboleję![]()
Ojejku, biedaczek[emoji20] A ile ma wieku?Ma ciągle nawroty kociego kataru z mega powiklaniami. Wszystko już ma przrz to zwężone: nozdrza, tchawice, zatoki. Leje mu się z nosa, z oczu, ledwo może oddychac. Leki pomagają na krótko a wąrtoba już mu od nich siada. Szkoda go ale widzę jal kazdy kolejny rzut jest cięższy i jak mu z tym ciężko. Ostatnio już nawet bez objawów nie.może normalnie oddychać tak ma wszystko uszkodzone w srodku.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od 20tc mam ok 10 dziennie.Mam pytanie [emoji5] czesto juz macie twardnienia brzucha?
Kurcze, moglby przeswietlic ta noge, skoro ciezko mu chodzic.Hejo dziewczynyodebrałam mojego M... Czy to skręcenie czy coś innego to nie wiem bo wróciliśmy i padł.. Mam nadzieję że pojedzie z tym do lekarza bo kuleje.. Ehhh no gorzej niż z dzieckiem.. Oby nic poważnego
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3